Ο πρίγκιπας Τζορτζ και η πριγκίπισσα Σάρλοτ έδωσαν το «παρών» στη λειτουργία στο Westminster για να τιμήσουν τη βασίλισσα Ελισάβετ. Τα δύο αδέρφια είχαν μια ξεχωριστή στιγμή, καθώς οι βασιλικοί θαυμαστές επισήμαναν τι ψιθύρισε η Σάρλοτ στον αδερφό της.

Τα αδέρφια βρισκόταν στην Αψίδα του Wellington μετά την κηδεία της βασίλισσας στο Αβαείο του Westminster, όπου η επτάχρονη Σάρλοτ εμφανίστηκε να λέει στον μεγάλο αδερφό της ότι έπρεπε να προσκυνήσει καθώς το φέρετρο της βασίλισσας περνούσε.

Ο πρίγκιπας Τζορτζ και η πριγκίπισσα Σάρλοτ απαθανατίστηκαν και η μικρή πριγκίπισσσα είπε στον Τζορτζ, ο οποίος την άκουσε προσεκτικά: «Πρέπει να υποκλιθείς». Ο Τζορτζ υποκλίθηκε καθώς το φέρετρο προσπέρασε εκείνον και την αδερφή του και οι χρήστες του Twitter επαίνεσαν τη γλυκιά αυτή στιγμή των δύο αδερφών.

πριγκίπισσα σάρλοτ

«Το να λέει στον μεγαλύτερο αδερφό της τι να κάνει είναι απλά χαριτωμένο», ανέφερε ένας royal fan, ενώ ένα άλλο άτομο πρόσεθεσε: «Χαίρομαι που έχουν ο ένας στον άλλο για υποστήριξη». Ο μικρότερος αδερφός του ζευγαριού, ο πεντάχρονος πρίγκιπας Λούις, δεν παρευρέθηκε στην κηδεία της προγιαγιάς τους, καθώς είναι πιθανό να θεωρήθηκε πολύ μικρός για να παραστεί στην τελετή.

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας, από την άλλη, μίλησε για το πώς τα παιδιά της αντιμετωπίζουν τον θάνατο της βασίλισσας σε μια δεξίωση που πραγματοποιήθηκε για τους αξιωματούχους της Κοινοπολιτείας πριν από την κηδεία της μονάρχη.

Πριγκίπισσα Σάρλοτ: Η καρφίτσα-φόρος τιμής στην προγιαγιά της

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΕΛΙΣΑΒΕΤ, , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ