Η βασίλισσα Ελισάβετ δεν ήταν μόνο μονάρχης. Παρά τα πολλά καθήκοντά της και τις ευθύνες της φαίνεται πως αγαπούσε και τα video games. Πιο συγκεκριμένα η μονάρχης κατείχε ένα Nintendo Wii 24 καρατίων. Σύμφωνα με τη Mirror, η βασίλισσα φαίνεται πως λάτρευε να παίζει βιντεοπαιχνίδια, κάτι που μοιράστηκε με τον εγγονό της, τον πρίγκιπα Γουίλιαμ, κι έτσι τής έκαναν δώρο το Wii για να μπορεί να απολαύσει το παιχνίδι, αλλά δεν το απόλαυσε ούτε έπαιξε με το δωρο της.

Πηγές του παλατιού ισχυρίζονται ότι η βασίλισσα άρχισε να εκδηλώνει ενδιαφέρον για τα βιντεοπαιχνίδια όταν είδε τον πρίγκιπα Γουίλιαμ να παίζει μπόουλινγκ στην κονσόλα Wii στο σπίτι της στο Σάντρινγκχαμ. «Πίστευε ότι το Nintendo φαινόταν τρομερά διασκεδαστικό και παρακάλεσε να συμμετάσχει», είπε η πηγή. «Έπαιξε ένα απλό παιχνίδι μπόουλινγκ και ήταν ξεκαρδιστικό».

βασίλισσα Ελισάβετ

«Ο Γουίλιαμ δεν μπορούσε να σταματήσει να γελά και εντυπωσιάστηκε πολύ που είχε μια τέτοια γιαγιά», συμπλήρωσε η πηγή. Το Golden Nintendo Wii ήταν δώρο από την THQ, μια εταιρεία βιντεοπαιχνιδιών, που είχε την κονσόλα ειδικά σχεδιασμένη για τη βασίλισσα Ελισάβετ.

Όμως, η βασίλισσα δεν μπορούσε να λάβει δώρα τόσο εύκολα, πράγμα που σημαίνει ότι δεν κατάφερε ποτέ να παίξει στη μοναδική κονσόλα. Το Nintendo μπήκε στο eBay για 300.000 δολάρια και αγοράστηκε από έναν διαχειριστή IT ενώ το ποσό πώλησης δεν έχει γνωστοποιηθεί. «Για λόγους ασφαλείας, η κονσόλα δεν μπήκε ποτέ στο Παλάτι, και δεν έφτασε ποτέ στα χέρια της βασίλισσας», κατέστη σαφές.

Η βασίλισσα Ελισάβετ και η εκπληκτική ζωή της

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΕΛΙΣΑΒΕΤ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ