Για τα πρώτα τους Χριστούγεννα στην Αμερική μετά την αποχώρησή τους ως ανώτερα μέλη της βασιλικής οικογένειας το 2020, ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ αγόρασαν ένα «υπέροχο» δέντρο για το σπίτι τους στο Μοντεσίτο.

Ο Δούκας του Σάσεξ θυμήθηκε ότι αγόρασαν «ένα από τα μεγαλύτερα έλατα» στη Σάντα Μπάρμπαρα, το οποίο διακόσμησαν με ένα πολύ ιδιαίτερο στολίδι που απέτισε φόρο τιμής στην οικογένειά του στο Ηνωμένο Βασίλειο. Σύμφωνα με τις εορταστικές παραδόσεις των βασιλιάδων, το ζευγάρι άνοιξε δώρα την παραμονή των Χριστουγέννων, και ένα από τη Μέγκαν Μαρκλ έκανε τον Χάρι να νιώθει «χαρούμενος» και «περίεργος».

«Ένα δώρο ήταν ένα μικρό χριστουγεννιάτικο στολίδι της… βασίλισσας! Η Μεγκ το είχε εντοπίσει σε ένα τοπικό κατάστημα και σκέφτηκε ότι μπορεί να μου άρεσε. Το κράτησα στο φως. Ήταν το πρόσωπο της γιαγιάς. Το κρέμασα σε ένα κλαδί. Χάρηκα που την είδα εκεί. Έκανε τη Μεγκ και εμένα να χαμογελάσουμε», εξήγησε στα απομνημονεύματά του, Spare.

άρτσι

Ωστόσο, ο γιος τους, πρίγκιπας Άρτσι, τότε 19 μηνών, υπέστη ένα ατύχημα με το δέντρο. «Αλλά τότε ο Άρτσι, παίζοντας γύρω από το δέντρο, τράβηξε τη βάση, τίναξε το δέντρο και η γιαγιά έπεσε. Άκουσα ένα χτύπημα και γύρισα. Κομμάτια κείτονταν σε όλο το πάτωμα. Ο Άρτσι έτρεξε και άρπαξε ένα μπουκάλι σπρέι. Για κάποιο λόγο νόμιζε ότι ψεκάζοντας νερό στα σπασμένα κομμάτια θα το φτιάξει. Η Μεγκ είπε: Όχι, Άρτσι, όχι! Άρπαξα ένα ξεσκονιστήρι και σκούπισα τα κομμάτια».

Ο Δούκας και η Δούκισσα μοιράστηκαν επίσης λεπτομέρειες για τα Χριστούγεννα του 2019, που σηματοδότησαν την πρώτη φορά που ο Χάρι δεν συμμετείχε στους παραδοσιακούς εορτασμούς της βασιλικής οικογένειας στο Σάντριγχαμ.

άρτσι

Κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων των ντοκιμαντέρ τους στο Netflix, ο Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ νοίκιασαν ένα απομονωμένο σπίτι στο Βανκούβερ, το οποίο στόλισαν με ένα γιγάντιο δέντρο που βρισκόταν στο κέντρο του σαλονιού τους.

Σε ένα κλιπ, η Μέγκαν Μαρκλ εθεάθη να στέκεται σε μια σκάλα ενώ στολίζει Ο Άρτσι ήταν μόλις επτά μηνών εκείνη την εποχή!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΑΡΤΣΙ, , , , , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ