Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, και η Πρώτη Κυρία, Τζιλ Μπάιντεν, επισκέφθηκαν την Αίθουσα του Westminister για να τιμήσουν τη βασίλισσα Ελισάβετ. Ο Μπάιντεν και η σύζυγός του εθεάθησαν να αποτίουν τα σέβη τους, ενώ πλήθη συγκεντρώθηκαν στα οδοφράγματα κοντά στα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και στο Κοινοβούλιο Square Garden.

Στη συνέχεια ο Τζο Μπάιντεν κατευθύνθηκε στο Lancaster House για να υπογράψει ένα βιβλίο συλλυπητηρίων και είπε: «Σε όλο τον λαό της Αγγλίας, όλο τον λαό του Ηνωμένου Βασιλείου, η καρδιά μας είναι κοντά σας. Ήσασατν τυχεροί που την είχατε για 70 χρόνια. Όλοι ήμασταν. Ο κόσμος είναι καλύτερος για εκείνη».

βασίλισσα Ελισάβετ

Ο Τζο Μπάιντεν αποκάλυψε ότι η βασίλισσα Ελισάβετ του θύμιζε τη μητέρα του, και ο πρόεδρος των ΗΠΑ ανέφερε: «Είχε αυτό το βλέμμα: “Είσαι καλά; Οτιδήποτε μπορώ να κάνω για σένα; Τι χρειάζεσαι;”. Έχω μιλήσει για το πώς η μητέρα και ο πατέρας μου πίστευαν ότι όλοι, ανεξάρτητα από το ποιοι ήταν, ανεξάρτητα από το σταθμό τους, από όπου κι αν κατάγονται, άξιζαν να τους φέρονται με αξιοπρέπεια. Και αυτό ακριβώς επικοινωνούσε η βασίλισσα Ελισάβετ, ακόμα και με τον τρόπο που περπατούσε με το προσωπικό της, με τον τρόπο που ενεργούσε».

«Νομίζω ότι αυτό που προσέφερε ήταν πάνω απ’ όλα, η έννοια του καθήκoντος», συμπλήρωσε για τη βασίλισσα Ελισάβετ ο Τζο Μπάιντεν.

Οι συζητήσεις που είχε η βασίλισσα Ελισάβετ πριν φύγει από τη ζωή ήρθαν στο φως

Η νέα φωτογραφία του πρίγκιπα Χάρι με τη βασίλισσα Ελισάβετ συγκίνησε τον πλανήτη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΕΛΙΣΑΒΕΤ, ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ