Ο Δούκας του Σάσεξ εμφανίστηκε σε ένα νέο βίντεο, που γυρίστηκε μέσα από το σπίτι του στο Λος Άντζελες, κατά τη διάρκεια της τελετής έναρξης του 23ου Διεθνούς Συνεδρίου για το AIDS την Τρίτη. Μιλώντας από τον καταπράσινο κήπο του, ο Χάρι, ως συνιδρυτής και χορηγός του Sentebale, ενθάρρυνε χιλιάδες παγκοσμίως να μοιραστούν τις προσωπικές τους ιστορίες.

“Το φετινό θέμα είναι η δύναμη ψυχής, κάτι που όλοι μας σε όλο τον κόσμο κατανοούμε ότι είναι αναγκαία, ειδικά τους τελευταίους μήνες. Και για πολλούς, το να αναζητούν βαθιά για να βρουν αυτό το ψυχικό σθένος ήταν μια δύσκολη εμπειρία. Αλλά για όσους επηρεάστηκαν από τον ιό HIV και το AIDS, τα παραδείγματα ψυχικής δύναμης μέσα τους και στην κοινότητα έχουν γίνει αισθητά και καλλιεργούνται εδώ και δεκαετίες” ανέφερε ο πρίγκιπας Χάρι.

“Στο Sentebale, βλέπουμε το ψυχικό σθένος των νέων ανθρώπων κάθε μέρα, και αυτός είναι ο λόγος που εμπνέομαι κάθε μέρα από την ίδρυση του μη κερδοσκοπικού οργανισμού με τον πρίγκιπα Σέισο το 2006. Όπως θα δείτε, αυτοί οι νέοι είναι πρόθυμοι να μιλήσουν κατά της αδικίας, να είναι πρότυπα για τους συνομηλίκους τους, να υποστηρίξουν τα συστήματα πρόληψης ενάντια στον HIV και να αμφισβητήσουν τα συστήματα που τους περιορίζουν με την ελπίδα ενός πιο ανεκτικού και αποδεκτού περιβάλλοντος για όλους” συνέχισε ο Δούκας του Σάσεξ.

Το Sentebale είναι μια φιλανθρωπική οργάνωση που ιδρύθηκε από τον Δούκα του Σάσεξ και τον πρίγκιπα Σέισο το 2006. Ο οργανισμός εργάζεται για να ξαναγράψει το μέλλον των παιδιών και των νέων που πλήττονται από τον ιό HIV και την ακραία φτώχεια, παρέχοντας τη ζωτικής σημασίας πρόσβαση στα συστήματα υγείας, εκπαίδευσης και ψυχοκοινωνικής υποστήριξης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ