Ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας πραγματοποίησαν μία κοινή εμφάνιση για να γιορτάσουν την Ημέρα του Αγίου Πατρικίου μαζί με αξιωματικούς της Ιρλανδικής Φρουράς.

Η Κέιτ Μίντλετον στη νέα της εμφάνιση γράφει βασιλική Ιστορία καθώς πλέον έχει έναν νέο ρόλο, αυτό της Συνταγματάρχη της Ιρλανδικής Φρουράς.

Είναι ο ρόλος που ανέλαβε μετά το θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ. Μέχρι πρότινος τον τίτλο του συνταγματάρχη της Ιρλανδικής φρουράς κατείχε ο σύζυγός της, πρίγκιπας Γουίλιαμ. Μετά την άνοδο του πατέρα του στο θρόνο, ο Γουίλιαμ έγινε συνταγματάρχης της Εθνικής Φρουράς της Ουαλίας και πλέον θα θαυμάσει τη σύζυγό του στον τίτλο που είχε εκείνος.

Όπως αρμόζει στη συγκεκριμένη ημέρα, η πριγκίπισσα της Ουαλίας πραγματοποίησε μία total green εμφάνιση. Επέλεξε ένα βεραμάν σύνολο που απαρτιζόταν από ένα coat dress, ασορτί γόβες και ένα εντυπωσιακό καπέλο με βέλο. Στο πέτο φορούσε μία χρυσή καρφίτσα σε σχήμα τριφυλλιού που επίσης μαζί με το πράσινο χρώμα, είναι σύμβολο της Ημέρας του Αγίου Πατρικίου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΚΕΙΤ ΜΙΝΤΛΕΤΟΝ, , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ