Ο πρίγκιπας Άρτσι βαφτίστηκε τον Ιούλιο του 2019 και οι νονοί του δεν αποκαλύφθηκαν, σύμφωνα με τη συνήθη βασιλική παράδοση. Από τότε έχει αναφερθεί ότι νονοί ήταν η Τίγκι Λέιτζ-Μπουρκ, η νταντά του Γουίλιαμ και του Χάρι, ο Μαρκ Ντάιερ, σωματοφύλακας του βασιλιά Καρόλου, οποίος έχει περιγραφεί από τον πρίγκιπα Χάρι ως ο δεύτερος πατέρας του, και ο παλαιότερος φίλος του Χάρι, Τσάρλι βαν Στράουμπενζι, ο οποίος πήγε στο ίδιο οικοτροφείο με τον πρίγκιπα. Υπενθυμίζεται ότι οι Σάσεξ δεν έχουν ονομάσει ποτέ δημόσια τους νονούς των παιδιών τους Άρτσι και Λίλιμπετ.

Οι Sunday Times ωστόσο είχαν αποκαλύψει και έναν τέταρτο νονό του Άρτσι, τον Χιου Γκρόσβενορ, αριστοκράτη επιχειρηματία (το 2023, το Bloomberg υπολόγισε την καθαρή του περιουσία περίπου 9,42 δισεκατομμύρια λίρες, καθιστώντας τον έναν από τους πλουσιότερους ανθρώπους στη Βρετανία) και στενό φίλο τόσο του πρίγκιπα Χάρι όσο και του Γουίλιαμ. Μάλιστα, ο Χιου Γκρόσβενορ είναι και νονός του πρίγκιπα Τζορτζ, γιού του Γουίλιαμ και δεύτερου στη διαδοχή του θρόνου.

Ωστόσο, στο επικείμενο γάμο του Χιου Γκρόσβενορ, το καλοκαίρι του 2024, σύμφωνα με δημοσιεύματα ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ δεν θα είναι ανάμεσα στους καλεσμένους κι άρα ο 4χρονος Άρτσι δεν θα είναι ανάμεσα στα παρανυφάκια όπως είθιστε.

Ο Χιου Γκρόσβενορ, δούκας του Γουέστμινστερ, και η αρραβωνιαστικιά του Ολίβια Χένσον αποφάσισαν να μην καλέσουν τον Χάρι και τη Μέγκαν στο γάμο τους, καθώς όπως αναφέρουν οι Times το ζευγάρι θέλει «να αποφύγει μια οικογενειακή σύγκρουση στον Οίκο του Γουίνδσορ και οτιδήποτε θα μπορούσε να επισκιάσει την καλύτερη ημέρα της ζωής τους».

Ο βασιλιάς Κάρολος και η βασίλισσα Καμίλα λέγεται ότι είναι στη λίστα των καλεσμένων, όπως και ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας. Η τελετή θα φιλοξενηθεί στον Καθεδρικό Ναό του Τσέστερ στις 7 Ιουνίου 2024.

Ο πρίγκιπας Τζορτζ αναμένεται να παίξει ρόλο στον γάμο, ενώ ο πρίγκιπας Γουίλιαμ πιστεύεται ότι θα είναι ο κουμπάρος. Η μητέρα του Χιου είναι επίσης νονά του πρίγκιπα Γουίλιαμ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ