Η βασίλισσα Ελισάβετ επέλεξε την Τετάρτη, μέσω του λογαριασμού της στο Twitter, να συγχαρεί όλους όσους εργάζονται στην κατασκευή ενός νέου νοσοκομείου στο Λονδίνο που θα περιθάλπει ασθενείς του COVID-19.

Το νέο αυτό νοσοκομείο, το οποίο θα ανεγερθεί στο χώρο του Axcel Center, θα έχει τη δυνατότητα να περιθάλψει 4.000 ασθενείς ενώ για την κατασκευή του, εργάζονται ακατάπαυστα πάνω από 200 στρατιώτες, συμπεριλαμβανομένου και του πεζικού από το Πρώτο Τάγμα του Βασιλικού Αγγλικανικού Συντάγματος. Το γεγονός αυτό κάνει ιδιαίτερα περήφανη τη βασίλισσα, η οποία είναι επικεφαλής των Ενόπλων Δυνάμεων.

Το tweet που ανέβηκε στον επίσημο λογαριασμό της Βασιλικής οικογένειας, περιελάμβανε μία ανάρτηση του Υπουργείου Άμυνας με ένα βίντεο που δείχνει μέλη των ενόπλων δυνάμεων να εργάζονται σκληρά για την κατασκευή του νοσοκομείου. Το μήνυμα της Βασίλισσας ανέφερε ότι «Ευχαριστώ όλους όσους εργάζονται σκληρά για την ολοκλήρωση του νοσοκομείου @NightingaleLDN το οποίο θα ανοίξει αυτή την εβδομάδα για την περίθαλψη ασθενών με κορονοϊό».

Το νέο νοσοκομείο θα δέχεται ασθενείς που έχουν προσβληθεί από τον COVID-19 και χρίζουν εντατικής φροντίδας ενώ αναμένετε να ανοίξει τις πύλες του την Παρακευή.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ