Τηλεθεατές από όλο τον κόσμο, που παρακολούθησαν σε απευθείας μετάδοση τη μεγαλειώδη τελετή στέψης του βασιλιά Καρόλου, σχολίαζαν την τελετή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Μεγάλο όγκο σχολίων συγκέντρωσε το καπέλο της πριγκίπισσας Άννας, που έκρυβε το πρόσωπο του ανιψιού της, πρίγκιπα Χάρι, που καθόταν στην τρίτη σειρά.

Το καπέλο, με το τεράστιο φτερό, είναι μέρος της επίσημης στολής του συνταγματάρχη της τάξεως των Μπλε και Βασιλικών στο σύνταγμα του Οικιακού Ιππικού, αξίωμα που φέρει η πριγκίπισσα Άννα.

Οι φλεγματικοί Βρετανοί χρήστες του twitter που, μετά το ντοκιμαντέρ του Netflix «Χάρι και Μέγκαν» αλλά και την αυτοβιογραφία του μικρότερου γιου της Νταϊάνας «Spare» τον έχουν στο βιτριολικό τους στόχαστρο, δεν του χαρίστηκαν ούτε εχθές στη τελετή στέψης.

Πολλοί υπέθεσαν ότι επρόκειτο για μια σκόπιμη κίνηση «τιμωρίας» του δούκα του Σάσεξ. Άλλοι πάλι, συνέκριναν το σημερινό περιστατικό με τη στιγμή που η σύζυγος του πρίγκιπα Χάρι, η Μέγκαν Μαρκλ, δεν φαινόταν στις φωτογραφίες κατά τη διάρκεια της κηδείας της βασίλισσας Ελισάβετ καθώς κρυβόταν πίσω από ένα κερί.

Η πριγκίπισσα Άννα μιλά με τον πρίγκιπα Χάρι

Κάποιος έγραψε στο Twitter: «Η πριγκίπισσα Άννα παίζει το κρυφτό με αυτό το καπέλο. Από ορισμένες γωνίες κρύβει εντελώς τον Χάρι. Είναι το κερί του Ιωβηλαίου ξανά, αλλά πιο φτερωτό» ενώ ένας άλλος πρόσθεσε: «Είναι τόσο αστείο που ο Χάρι έχει κολλήσει καθισμένος πίσω από την Άννα, η οποία φοράει ένα τεράστιο καπέλο με φτερό ως μέρος της στολής της. Δεν βλέπει τίποτα ο Χάρι».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ ΑΝΝΑ, , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ