Η πριγκίπισσα Ολυμπία έδωσε το «παρών» σε event για την Βamboo τσάντα του οίκου GUCCI και μάς έδωσε μια γεύση.

Η Ολυμπία βρέθηκε στο πολυτελές ξενοδοχείο The Savoy το οποίο υπάρχει εδώ και 132 χρόνια στην καρδιά του Λονδίνου. Ο οίκος συνεχίζει να κυκλοφορεί δημιουργικές εκφράσεις της Gucci Bamboo 1947, ενώ διατίθεται αποκλειστικά μέσω Client Advisors και σε επιλεγμένα καταστήματα.

Η πριγκίπισσα Ολυμπία κράτησε την γαλάζια τσάντα της και οι θαυμαστές της έκαναν τα σχόλιά τους, ενώ ανάμεσα στα comments είδαμε και το σχόλιο της Πόπι Ντελεβίν, της συντρόφου του αδερφού της Ολυμπίας, Κωνσταντίνου-Αλέξιου, και αδερφή της Κάρα Ντελεβίν.

Ολυμπία

Η Πόπι Ντελεβίν τοποθέτησε τρείς φλόγες στα σχόλια και εξέφρασε τον ενθουσιασμό της για την Ολυμπία και την ενδυματολογική επιλογή της.

Η πριγκίπισσα Ολμπία επέλεξε ένα κομψό καλοκαιρνό ροζ φόρεμα και πέδιλα. Ο Κωνστατνίνος-Αλέξιος και η Πόπι Ντελεβίν είναι ένα ζευγάρι το οποίο έχει απασχολήσει αρκετά, ειδικά μετά τις φωτογραφίες που κυκλοφόρισαν στα διεθνή μέσα ενημέρωσης.

Μάλιστα, ο αδερφός της Ολυμπίας έχει απαθανατίσει τη σύντροφό του και έχει μοιραστεί στιγμιότυπο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

H πριγκίπισσα Ολυμπία βρέθηκε λοιπόν στο πολυτελές ξενοδοχείο The Savoy, το οποίο είναι πραγματικά ενυπωσιακό.

Η διακόσμηση τόσο των δωματίων όσων και των υπόλοιπων χώρων είναι εντυπωσιακή και αν κρίνουμε από τις ακόλουθες φωτογραφίες δεν πρέπει να πέρασε κι άσχημα!

Πρίγκιπας Κωνσταντίνος-Αλέξιος: Φωτογραφίες από τη ζωή ενός περιζήτητου royal

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ ΟΛΥΜΠΙΑ, ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ