Σήμερα, Πέμπτη 2 Ιουνίου, ξεκίνησαν οι εορτασμοί για τον εορτασμό του Πλατινένιου Ιωβηλαίου της βασίλισσας Ελισάβετ. Το Ιωβηλαίο σηματοδοτεί τη συμπλήρωση των 70 χρόνων της Ελισάβετ στον βρετανικό θρόνο. Έτσι λοιπόν, από σήμερα, ξεκινά στην Μ.Βρετανία η τετραήμερη αργία με κορυφαία εκδήλωση, την καθιερωμένη παρέλαση The Trooping Colour.

Πριγκίπισσα Σάρλοτ: Η κίνηση της που κατέγραψε ο φακός όσο ο πρίγκιπας Τζορτζ και ο πρίγκιπας Λούις χαιρετούσαν τα πλήθη

Ο πρίγκιπας Τζορτζ, η πριγκίπισσα Σάρλοτ και ο πρίγκιπας Λούις έφτασαν στο παλάτι του Μπάκιχγαμ με μία υπέροχη άμαξα και τα φωτογραφικά φλας κατέγραψαν κάθε τους κίνηση. Στην ίδια άμαξα ήταν και η μητέρα τους, Δούκισσα του Κέιμπριτζ μαζί με τη Δούκισσα της Κορνουάλης.

Πρίγκιπας Τζορτζ, πρίγκιπας Λούις, πριγκίπισσα Σάρλοτ/ Getty Images

Καθώς μετέβαιναν τα τρία αδέρφια στο παλάτι χαιρετούσαν τα πλήθη. Ο φωτογραφικός φακός μάλιστα κατέγραψε ένα πείραγμα της πριγκίπισσας Σάρλοτ στον μικρότερο αδερφό της, πρίγκιπα Λούις. Σε κάποια στιγμή, όσο ο 4χρονος πρίγκιπας Λούις χαιρετούσε, η πριγκίπισσα Σάρλοτ του κατέβασε το χέρι του, γελώντας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΤΖΟΡΤΖ, , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ