Οι θαυμαστές της βρετανικής βασιλικής οικογένειας έχουν παρατηρήσει πολλές φορές ότι είναι πρησμένα τα δάχτυλα των χεριών του βασιλιά Καρόλου Γ’. Ως νέος μονάρχης, ο Κάρολος είναι σίγουρο ότι θα πραγματοποίησει ακόμα περισσότερα ταξίδια αεροπορικώς και θα επισκεφτεί πολλές ακόμη χώρες και θα συναναστραφεί με άλλους πολιτισμούς.

Έχει παρατηρηθεί ότι τα δάχτυλα του βασιλιά Καρόλου πρήζονται ακόμα περισσότερο όταν ταξιδεύει σε χώρες με θερμό κλίμα.

Πηγή φωτογραφίας: Clarence House Instagram

Σύμφωνα με το Cornwall Live, ο βασιλιάς Κάρολος είχε κάνει μία σπάνια αναφορά στο πρήξιμο των δαχτύλων του κατά τη διάρκεια ταξιδιού του στην Αυστραλία το 2012. Ο ίδιος φέρεται να είχε παρατηρήσει ακόμα μεγαλύτερο οίδημα στα χέρια του, μετά από ώρες πτήσης σε τροπικό κλίμα.

Είναι σύνηθες το φαινόμενο να πρήζονται τα άκρα κατά τη διάρκεια πτήσης και το γεγονός ότι ο επιβάτης κάθεται ακίνητος επιβαρύνει την κατάσταση, καθώς το αίμα συγκεντρώνεται σε συγκεκριμένα σημεία του σώματος. Οι υψηλές θερμοκρασίες επίσης μπορούν να προκαλέσουν πρήξιμο στα χέρια και στα πόδια.

Όσο για τον βασιλιά Κάρολο Γ΄, τα πρησμένα χέρια του αποδίδονται στην αρθρίτιδα. Η αρθρίτιδα είναι μια ασθένεια που προκαλεί πρήξιμο, πόνο και δυσκαμψία στις αρθρώσεις.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ