Σε 10ήμερη καραντίνα τέθηκε ο βασιλιάς της Ισπανίας Φελίπε, καθώς ήρθε σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα κορονοϊού. Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το παλάτι, ο 52χρονος μονάρχης τέθηκε σε κατ’οίκον περιορισμό ενώ οι υποχρεώσεις του αναβλήθηκαν. Σε συνάντηση που είχε στις 22 Νοεμβρίου, ο βασιλιάς Φελίπε, ήρθε σε επαφή με άτομο που διαγνώστηκε θετικό στον COVID- 19.

Η σύζυγός του βασίλισσα Λετίθια και οι κόρες τους, πριγκίπισσα Λεονόρ, 15 ετών και η πριγκίπισσα Σοφία, 13 ετών, συνεχίζουν κανονικά τις δραστηριότητες τους.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά για τη βασιλική οικογένεια της Ισπανίας, που μπαίνει σε καραντίνα, κατά τη διάρκεια της πανδημίας του κορονοϊό. Τον περασμένο Μάρτιο, ο βασιλιάς Φελίπε και η βασίλισσα Λετίθια υποβλήθηκαν σε τεστ κορονοϊού και μπήκαν σε καραντίνα, μετά από συνάντηση της Λετίθια με υπουργό της ισπανικής κυβέρνησης, που νόσησε.

Τον περασμένο Σεπτέμβριο, η πριγκίπισσα Λεονόρ, η μεγαλύτερη κόρη του βασιλιά Φελίπε της Ισπανίας και της βασίλισσας Λετίθια, υποβλήθηκε σε τεστ για τον COVID- 19, όταν συμμαθητής της στο σχολείο όπου φοιτά, διαγνώστηκε θετικός στον ιό. Η 15χρονη πριγκίπισσα Λεονόρ που είναι πρώτη στη σειρά διαδοχής του ισπανικού θρόνου, ήταν αρνητική στον κορονοϊό αλλά έμεινε σε καραντίνα, στο παλάτι,  υπακούοντας στις συστάσεις του σχολείου της.

Διαβάστε περισσότερα στο Hello.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ