Μετά την άνοδο του βασιλιά Κάρολου στο βρετανικό θρόνο, οι ζωές των παιδιών του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ θα αλλάξουν. Δεκαπέντε ημέρες μετά το θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ, συνεχίζει η περίοδος πένθους για τη βρετανική βασιλική οικογένεια. ΄Οταν η περίοδος αυτή ολοκληρωθεί την προσεχή Δευτέρα, υπάρχει μία φημολογία που αφορά τους τίτλους που ενδέχεται να πάρουν, ο Άρτσι, 3 ετών και η Λίλιμπετ, 1 έτους.

Αναμένεται λοιπόν, τα δύο παιδιά του Δούκα και της Δούκισσας του Σάσεξ, να φέρουν τους τίτλους του πρίγκιπα και τις πριγκίπισσας αντίστοιχα. Η βασιλική παράδοση που θέλει τα παιδιά και τα εγγόνια του μονάρχη να φέρουν πριγκιπικούς τίτλους, ξεκίνησε το 1917 κατά τη διάρκεις της βασιλείας του Γεώργιου V.

Υπάρχει όμως και το ενδεχόμενο, ο Άρτσι και η Λίλιμπετ να μην αποκτήσουν τίτλους, μετά την απόφαση του Χάρι και της Μέγκαν να παραιτηθούν από τα βασιλικά τους καθήκοντα, το 2020.

Σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει η Μέγκαν Μαρκλ στην Όπρα Γουίνφρεϊ το 2021, είχε αποκαλύψει για την περίοδο που ήταν έγκυος στον Άρτσι: «Εκείνους τους μήνες που ήμουν έγκυος, υπήρχε μία συζήτηση ότι δεν θα δοθεί (στο μωρό που θα γεννηθεί) ασφάλεια, δεν πρόκειται να του δοθεί τίτλος και υπήρχαν και σχόλια και ανησυχίες για το πόσο σκούρο θα μπορούσε να είναι το δέρμα του όταν γεννιόταν».

Ο Άρτσι και η Λίλιμπετ δεν είναι τα μόνα μέλη της βρετανικής βασιλικής οικογένειας που μπορεί να έχουν κάποια αλλαγή, όσον αφορά τους τίτλους τους. Ο πρίγκιπας Edward ίσως λάβει τον τίτλο του αείμνηστου Δούκα του Εδιμβούργου και και η Σοφία του Ουέσσεξ ίσως γίνει η Δούκισσα του Εδιμβούργου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ