Βασιλιάς Κάρολος: Ο μονάρχης πήρε εξιτήριο από την κλινική του Λονδίνου την προηγούμενη Δευτέρα, όπου έλαβε ιατρική περίθαλψη για διόγκωση προστάτη.

Αργά το απόγευμα της Δευτέρας (5 Φεβρουαρίου) εκδόθηκε από το Παλάτι του Buckingham η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Κατά τη διάρκεια της πρόσφατης νοσοκομειακής επέμβασης του βασιλιά για καλοήθη διεύρυνση του προστάτη, σημειώθηκε ένα ξεχωριστό θέμα ανησυχίας. Μεταγενέστερες διαγνωστικές εξετάσεις εντόπισαν μια μορφή καρκίνου.

Η Αυτού Μεγαλειότητα ξεκίνησε σήμερα ένα πρόγραμμα τακτικών θεραπειών, κατά τη διάρκεια της οποίας οι γιατροί του έχουν συμβουλεύσει να αναβάλει τις δημόσιες υποχρεώσεις. Καθ’ όλη τη διάρκεια αυτής της περιόδου, η Αυτού Μεγαλειότητα θα συνεχίσει να αναλαμβάνει τις κρατικές επιχειρηματικές και επίσημες εργασίες ως συνήθως.

Ο βασιλιάς είναι ευγνώμων στην ιατρική του ομάδα για την ταχεία παρέμβασή τους, η οποία κατέστη δυνατή χάρη στην πρόσφατη επέμβαση του στο νοσοκομείο. Παραμένει απόλυτα θετικός για τη θεραπεία του και ανυπομονεί να επιστρέψει σε πλήρη δημόσια υπηρεσία το συντομότερο δυνατό.

Η Αυτού Μεγαλειότητα επέλεξε να μοιραστεί τη διάγνωσή του για να αποτρέψει τις εικασίες και με την ελπίδα ότι μπορεί να βοηθήσει στην κατανόηση του κοινού για όλους εκείνους σε όλο τον κόσμο που έχουν προσβληθεί από καρκίνο.»

Ο βασιλιάς Κάρολος κατά την έξοδο του από το νοσοκομείο
Ο βασιλιάς Κάρολος κατά την έξοδο του από το νοσοκομείο

Ο 75χρονος βασιλιάς Κάρολος, πήρε εξιτήριο από την κλινική του Λονδίνου πριν από μια εβδομάδα μετά από θεραπεία με διόγκωση προστάτη. Αν και δεν έχουν γίνει γνωστές ακριβείς λεπτομέρειες της θεραπείας του βασιλιά, γίνεται κατανοητό ότι ο Κάρολος υποβλήθηκε σε διορθωτική διαδικασία για την καλοήθη κατάσταση.

Ο βασιλιάς Κάρολος και η πριγκίπισσα Κέιτ νοσηλεύτηκαν στο ίδιο νοσοκομείο
Ο βασιλιάς Κάρολος και η πριγκίπισσα Κέιτ νοσηλεύτηκαν στο ίδιο νοσοκομείο

Η είδηση για την υγεία του βασιλιά ήρθαν στο φως για πρώτη φορά στις 17 Ιανουαρίου, όταν διαγνώστηκε ενώ διέμενε στο Birkhall της Σκωτίας. Φαίνεται ότι ήθελε να μοιραστεί τα νέα για να ενθαρρύνει άλλους άνδρες να ελεγχθούν.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΚΑΡΟΛΟΣ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ