Μετά από μερικές συναισθηματικές και προκλητικές εβδομάδες, η πριγκίπισσα της Ουαλίας περιβάλλεται από τους αγαπημένους της καθώς αντιμετωπίζει τις επιπτώσεις της χημειοθεραπείας μετά τη διάγνωση του καρκίνου. Και μεταξύ των φίλων και της οικογένειας που τη βοηθούν, ο πεθερός της ο βασιλιάς Κάρολος της δίνει ακλόνητη υποστήριξη.

Ενώ η πριγκίπισσα και η Αυτού Μεγαλειότητα ήταν πάντα κοντά, βασιλικές πηγές λένε το HELLO! ότι ο δεσμός μεταξύ τους έχει γίνει ακόμα πιο ισχυρός, με τους δυο τους να στρέφονται ο ένας προς τον άλλο για άνεση και κατανόηση.

Όχι μόνο ο βασιλιάς επισκέφτηκε την Κέιτ όταν βρέθηκαν και οι δύο στο ίδιο νοσοκομείο τον Ιανουάριο, αλλά παρέμειναν σε συνεχή επαφή και απόλαυσαν ένα ιδιωτικό γεύμα στο Κάστρο του Ουίνδσορ μία ημέρα πριν μεταδώσει την ενημέρωση για την υγεία της στον κόσμο.

πριγκίπισσα Κέιτ
Η πριγκίπισσα Κέιτ δέχεται τη στήριξη του πεθερού της

Ο Robert Hardman, συγγραφέας του Charles III: New King, New Court, λέει στο HELLO!: «Είναι πολύ ξεκάθαρο ότι ανησυχεί εξαιρετικά γι’ αυτήν. Νομίζω ότι θέλει να βεβαιωθεί όσο περισσότερο μπορεί ότι αν μπορεί να κάνει κάτι, θα το κάνει…».

βασιλιάς Κάρολος
Ο βασιλιάς Κάρολος έχει έρθει πολύ κοντά με την Κέιτ

«Είμαι σίγουρος ότι ήταν πηγή παρηγοριάς για εκείνη με τον ίδιο τρόπο που πιθανώς ήταν πηγή παρηγοριάς για εκείνον», προσθέτει. «Νομίζω ότι δεν μπορεί παρά να τους έφερε ακόμα πιο κοντά. Πάντα έτρεφε μεγάλο σεβασμό για τη νύφη του. Την θεωρεί απλά υπέροχη», καταλήγει.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΚΑΡΟΛΟΣ, , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ