Ο βασιλιάς Κάρολος και η βασιλική οικογένεια θα γιορτάσουν το Πάσχα με τις δικές τους παραδόσεις

Ο βασιλιάς Κάρολος και η  βασιλική οικογένεια έχουν τις δικές τους παραδόσεις για να γιορτάζουν το Πάσχα.

Ενώ ο βασιλιάς Κάρολος φιλοξενεί την οικογένεια στο Sandringham τα Χριστούγεννα και στο Balmoral για τις καλοκαιρινές διακοπές, οι βασιλικοί συρρέουν στο Windsor για τις χριστιανικές διακοπές.

Πολλές από τις παραδόσεις τους γίνονται ιδιωτικά, αλλά όλα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα στην εκκλησιαστική λειτουργία της Κυριακής του Πάσχα που φέτος πέφτει 31 Μαρτίου για τους Καθολικούς και την εκκλησία της Αγγλίας 

Ο βασιλιάς Κάρολος υποβάλλεται επί του παρόντος σε θεραπεία για τον καρκίνο, ενώ η πριγκίπισσα Κέιτ εξακολουθεί να αναρρώνει από την επέμβαση στην κοιλιακή χώρα τον Ιανουάριο και δεν αναμένεται να επιστρέψει στα δημόσια καθήκοντα παρά μετά το Πάσχα.

Ο βασιλιάς Κάρολος το Πάσχα του 2023 στο κάστρο του Windsor
Ο βασιλιάς Κάρολος το Πάσχα του 2023 στο κάστρο του Windsor

Όμως, στο τελευταίο επεισόδιο του HELLO! « A Right Royal Podcast», ο βασιλικός συντάκτης της Daily Mirror, Russell Myers, αποκάλυψε ότι υπάρχει «μια ξεχωριστή πιθανότητα» η Κέιτ να ενταχθεί στην υπόλοιπη βασιλική οικογένεια στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου την Κυριακή του Πάσχα

Το παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου όπου πρόσφατα έγινε το μνημόσυνο του βασιλιά Κωνσταντίνου

Η λειτουργία της Κυριακής του Πάσχα πραγματοποιείται στο ιδιωτικό παρεκκλήσι στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου, ένα κτήριο του 14ου αιώνα που βρίσκεται στην Κάτω Πτέρυγα του κάστρου.

Τα πλήθη συχνά συγκεντρώνονται εδώ για να καλωσορίσουν τους βασιλιάδες πριν αρχίσει η λειτουργία και στη συνέχεια πολλές από τις κυρίες λαμβάνουν ανθοδέσμες από παιδιά της περιοχής που έχουν επίσης πάει στην εκκλησία.

Μετά την εκκλησιαστική λειτουργία, οι βασιλιάδες συνήθως επιστρέφουν στο Κάστρο του Windsor για ένα παραδοσιακό μεσημεριανό ψητό αρνί.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΚΑΡΟΛΟΣ, , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ