Βασιλιάς Κάρολος: Το κρυφό μήνυμα προς τη μητέρα του πίσω από τη λαμπερή εμφάνισή του

Ο Βασιλιάς Κάρολος ήταν μες στα χαμόγελα καθώς καλωσόριζε τους καλεσμένους του στα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ για το πρώτο Royal Garden Party της χρονιάς την Τετάρτη.

Βασιλιάς Κάρολος: Το κρυφό μήνυμα προς τη μητέρα του πίσω από τη λαμπερή εμφάνισή του

Ο μονάρχης, ο οποίος αυτή τη στιγμή υποβάλλεται σε θεραπεία για καρκίνο, καλωσόρισε περίπου 8.000 ανθρώπους στη βασιλική κατοικία ως αναγνώριση της υπηρεσίας τους στις τοπικές κοινότητες, σε φιλανθρωπικά ιδρύματα, στον στρατό και σε άλλους οργανισμούς.

Ενώ η βασίλισσα Καμίλα μας εντυπωσίασε φορώντας ξανά ένα από τα αγαπημένα της, ριγέ φορέματα σε σχέδιο της Fiona Clare, ο Βασιλιάς Κάρολος φαινόταν εξίσου κομψός με ένα γκρι κοστούμι με ουρά και γαλάζιο γιλέκο.

Ο Βασιλιάς Κάρολος επέλεξε να αναδείξει το κομψό σύνολό του με την προσθήκη μιας λεπτής καρφίτσας-αντίκας στερεωμένη στη γραβάτα του.

Το εντυπωσιακό κόσμημα περιείχε ένα ζαφείρι cabochon που περιβάλλεται από συνδυασμούς διαμαντιών και έχει συνοδεύσει τον βασιλιά Κάρολο σε μερικές από τις πιο συγκλονιστικές εμφανίσεις του ως Βασιλιάς.

Ο βασιλιάς φόρεσε την εντυπωσιακή καρφίτσα το 2023, κατά τη διάρκεια του πρώτου του πάρτι στον κήπο Buckingham Palace που πραγματοποιήθηκε προς τιμήν της στέψης του.

Η επιλογή του κοσμήματος θα μπορούσε να είναι συμβολική, δεδομένου ότι τα ζαφείρια εμφανίζονταν σε μερικά από τα πιο πολύτιμα κοσμήματα της αείμνηστης βασίλισσας Ελισάβετ και έγιναν συνώνυμα με πολλές από τις καλύτερες εμφανίσεις της.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: Instagram

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΚΑΡΟΛΟΣ, , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ