Ο βασιλιάς Κάρολος βρίσκεται αυτή τη στιγμή στη Σκωτία μετά την κηδεία της μητέρας του, της βασίλισσας, αλλά μια νέα φωτογραφία τον δείχνει να εργάζεται σκληρά πριν από τη συναισθηματική μέρα.

Μετά το θάνατο της Αυτής Μεγαλειότητος, ο Κάρολος έγινε αμέσως Βασιλιάς και έτσι ανέλαβε όλα τα καθήκοντα που τον συνοδεύουν. Στη νέα εικόνα, που κυκλοφόρησε από τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ, ο μονάρχης φαίνεται στο δωμάτιο του δέκατου όγδοου αιώνα στα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ να εκτελεί επίσημα καθήκοντα από το King’s Red Box.

Ως βασιλιάς του Ηνωμένου Βασιλείου και 14 άλλων περιοχών της Κοινοπολιτείας, ο Κάρολος πρέπει να διαβάζει και να υπογράφει έγγραφα που αποστέλλονται από τις κυβερνήσεις.

Στη φωτογραφία, που τραβήχτηκε την περασμένη εβδομάδα, ο βασιλιάς Κάρολος φαίνεται να πιάνει χαρτιά από το περίφημο Red Box αναβιώνοντας την κλασική φωτογραφία της βασίλισσας Ελισάβετ μπροστά από το κόκκινο αποθηκευτικό μέσο. Ο μονάρχης φόρεσε ένα μπλε κοστούμι για τη φωτογραφία.

Η συγκινητική αναβίωση του εθιμοτυπικού συμπληρώθηκε από μια ασπρόμαυρη φωτογραφία των γονιών του Καρόλου, της βασίλισσας και του πρίγκιπα Φίλιππου που διακρινόταν στο βάθος. Η φωτογραφία ήταν ένα παλιό χριστουγεννιάτικο δώρο από τη βασίλισσα στον πατέρα της, βασιλιά Γεώργιο ΣΤ’.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΚΑΡΟΛΟΣ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ