Ο βασιλιάς Κάρολος, η βασίλισσα Καμίλα και άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας φιλοξένησαν τον Πρόεδρο Yoon Suk Yeol και τη σύζυγό του Kim Keon Hee για το κρατικό συμπόσιο της Νότιας Κορέας, αλλά ένα από τα σπίτια τους αλλάζει λίγο πριν λάβει χώρα μια προσωπική γιορτή.

Στο κτήμα Sandringham στο Norfolk, το φεστιβάλ φωτός Luminate έχει πλέον νέες προβολές λέιζερ, μια γεύση των οποίων κοινοποιήθηκε στον επίσημο λογαριασμό Instagram της βασιλικής κατοικίας.

Οι εκθαμβωτικές οθόνες, που φαίνονται συναρπαστικές στον νυχτερινό ουρανό, θα διαρκέσουν μέχρι την παραμονή των Χριστουγέννων, μετά την οποία οι βασιλιάδες αναμένεται να γιορτάσουν μαζί την εορταστική περίοδο.

Ο βασιλιάς Κάρολος συνέχισε την παράδοση της μητέρας του να περνά τα Χριστούγεννα στο κτήμα και να πηγαίνει στην εκκλησία με την οικογένειά του την ημέρα των Χριστουγέννων.

Το Sandringham είναι το μέρος όπου η βασίλισσα Ελισάβετ Β’ περνούσε συνήθως τις χειμερινές της διακοπές, μένοντας εκεί καθ’ όλη τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου πριν επιστρέψει στο Λονδίνο μετά την επέτειο του θανάτου του πατέρα της, Βασιλιά Γεωργίου ΣΤ’, στις 6 Φεβρουαρίου. Το κτήμα του μονάρχη έχει μια μεγάλη ιστορία.

Getty Images

To Sandringham ξεκίνησε μια νέα επιχειρηματική συνεργασία που πουλάει στρώματα και κλινοσκεπάσματα βρετανικής κατασκευής φτιαγμένα με μαλλί από τα πρόβατα του Καρόλου, κατασκευασμένα σε συνεργασία με την Wrought Iron and Brass Bed Co., την Baavet Wool Duvets και τη British Wool.

main photo: Getty Images/Ideal Image

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΚΑΡΟΛΟΣ, ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ