Το μεσημέρι της Τετάρτης, ο βασιλιάς Κάρολος έκανε μία επίσημη εμφάνιση στο Πανεπιστήμιο του Ανατολικού Λονδίνου (UEL) στην πανεπιστημιούπολη του Στράτφορντ ώστε να συναντήσει τους φοιτητές.

Όταν κάποιος από το κοινό τον ρώτησε άμα μπορεί να φέρει πίσω στο Λονδίνο τον πρίγκιπα Χάρι, εκείνος γέλασε αμήχανα και δεν έδωσε καμία απάντηση.

Ο βασιλιάς Κάρολος σε επίσημη εμφάνισή του στο Στράτφορντ

Ο μικρότερος γιος του βασιλιά, ο Χάρι, ζει στο Μοντεσίτο της Καλιφόρνια με τη σύζυγό του, Μέγκαν Μάρκλ, από τότε που οι δυο τους αποφάσισαν να αποχωρίσουν από τα βασιλικά καθήκοντά τους το 2020.
Τον περασμένο μήνα, ο Χάρι κυκλοφόρησε τα απομνημονεύματά του, σε ένα βιβλίο που ονομάστηκε «Spare», στο οποίο περιγράφει λεπτομερώς την τεταμένη σχέση του με μέλη της βασιλικής οικογένειας, συμπεριλαμβανομένου του πατέρα του, της θετής μητέρας του, Καμίλα και του μεγαλύτερου αδελφού του, του πρίγκιπα Γουίλιαμ.

Ακόμα, δεν είναι γνωστό εάν ο Χάρι και η Μέγκαν θα παραστούν στη στέψη του βασιλιά στις 6 Μαΐου, αλλά ο δούκας ρωτήθηκε γι’αυτό κατά τη διάρκεια της συνέντευξης του στο ITV με τον Τομ Μπράντμπι πριν από λίγο καιρό.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ