Ο βασιλιάς Κάρολος χαροποίησε τους θαυμαστές του στέμματος, καθώς  ξανάρχισε τα δημόσια καθήκοντα μαζί με τη σύζυγό του βασίλισσα Καμίλα την Τρίτη.

Το βασιλικό ζεύγος επισκέφθηκε το University College Hospital Macmillan Cancer Center όπου μίλησε με ειδικούς γιατρούς και ασθενείς. Η έξοδος ήταν η πρώτη σε μια σειρά από πολλές εξωτερικές δεσμεύσεις που θα αναλάβει η Αυτού Μεγαλειότητα τις επόμενες εβδομάδες, αφού επιβεβαιώσει τη θετική επίδραση της θεραπείας του για τον καρκίνο.

Ο βασιλιάς Κάρολος, στην πρόσφατη έξοδο, φάνηκε να δίνει ένα διακριτικό σήμα στα εγγόνια του, τον πρίγκιπα Τζορτζ, την πριγκίπισσα Σάρλοτ και τον πρίγκιπα Λούις, φορώντας την αγαπημένη του ροζ μεταξωτή γραβάτα. Συγκεκριμένα, ήταν διακοσμημένη με ένα κοπάδι γαλάζιων δεινοσαύρων, ένα print που πιθανότατα επέλεξαν τα εγγόνια του.

Δεν είναι μυστικό ότι τα μεγαλύτερα εγγόνια του βασιλιά είναι θαυμαστές των δεινοσαύρων. Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ έχει αποκαλύψει ότι η αγάπη του πρίγκιπα Τζορτζ για όλα τα προϊστορικά πράγματα εμπνεύστηκε από την συναναστροφή του με τον Ντέιβιντ Άτενμπορο. «Έβγαλε τη συλλογή απολιθωμάτων του και έδειξε στα παιδιά… Ο Τζορτζ εκείνη την εποχή λάτρευε τα απολιθώματα δεινοσαύρων», έχει πει.

βασιλιάς Κάρολος
Ο βασιλιάς Κάρολος έχει μεγάλη αδυναμία στα εγγόνια του

Ο πρίγκιπας Λούις έχει επίσης μια ιδιαίτερη τάση για τους δεινόσαυρους και, όταν ήταν τεσσάρων ετών, απόλαυσε μια διασκεδαστική μέρα με τη νταντά του, Maria Borrallo, στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας.

βασιλιάς Κάρολος
Ο βασιλιάς Κάρολος με την Καμίλα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΚΑΡΟΛΟΣ, , , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ