Το βιβλίο του πρίγκιπα Χάρι με τίτλο «Spare», το οποίο ήδη έχει κυκλοφορήσει στην Ισπανία, «καίει» τη βασιλική οικογένεια. Αν και ακόμη δεν υπάρχουν αντιδράσεις από το Παλάτι, σίγουρα οι αποκαλύψεις που έχουν γίνει δεν έχουν αφήσει κανέναν ανεπηρέαστο.

Το πρωί της Κυριακής, ο βασιλιάς Κάρολος εμφανίσθηκε στην εκκλησία St Lawrence’s στο Νόρφολκ. Ο 74χρονος μονάρχης ήταν χαμογελαστός ενώ συνομίλησε με τον κόσμο που τον περίμενε.

Ο βασιλιάς Κάρολος προσπαθεί να μείνει ψύχραιμος μπροστά σε όλα αυτά που συμβαίνουν, όσο κι αν το όνομά του πρωταγωνιστεί στο βιβλίο του γιου του.

Συγκεκριμένα, στα απομνημονεύματά του, ο Χάρι εξηγεί ότι ο βασιλιάς Κάρολος δεν ήθελε τη Μέγκαν Μαρκλ στο Μπαλμόραλ την ημέρα που πέθανε η βασίλισσα.

Σε άλλο σημείο του βιβλίου, ο πρίγκιπας Χάρι φέρεται να λέει ότι ο ίδιος και ο πρίγκιπας Γουίλιαμ ζήτησαν από τον πατέρα τους να μην παντρευτεί τη βασίλισσα Καμίλα μετά το θάνατο της μητέρας τους, της πριγκίπισσας Νταϊάνα.

Σε ένα απόσπασμα που διέρρευσε και δημοσιεύθηκε από την εφημερίδα The Guardian, ο πρίγκιπας Χάρι ισχυρίζεται ότι ο βασιλιάς Κάρολος είπε στη Νταϊάνα την ημέρα της γέννησής του: «Υπέροχα! Μου έδωσες έναν κληρονόμο και έναν “εφεδρικό”… Η δουλειά μου τελείωσε».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΚΑΡΟΛΟΣ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ