Ο βασιλιάς Κάρολος επαίνεσε τον πρίγκιπα της Ουαλίας, αποκαλώντας τον «πολύ καλό πιλότο», καθώς παρέδωσε τον πρώην στρατιωτικό του ρόλο στον γιο και κληρονόμο του.

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ έγινε επίσημα Γενικός Συνταγματάρχης του Αεροπορικού Σώματος Στρατού καθώς ενώθηκε με τον πατέρα του, Κάρολο, στην τελετή παράδοσης στο Middle Wallop στο Hampshire τη Δευτέρα.

Ο βασιλιάς Κάρολος, τον οποίο υποδέχτηκε Φρουρός της Τιμής μετά την άφιξή του στο Κέντρο Αεροπορίας Στρατού με ελικόπτερο, περιηγήθηκε στο Army Flying Museum, όπου εκφώνησε μια συγκινητική ομιλία.

βασιλιάς Κάρολος - Γουίλιαμ
Πατέρας και γιος σε μία επίσημη εμφάνιση

«Ήθελα απλώς να πω πόσο μεγάλη χαρά είναι να βρίσκομαι μαζί σας έστω και για λίγο σε αυτή την περίσταση», είπε. «Αλλά και φορτισμένος συγκινησιακά μετά από 32 χρόνια που σας γνώρισα όλους και θαύμασα όλες τις πολλές δραστηριότητές σας και τα επιτεύγματά σας καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, είχα την τύχη να είμαι Αρχιστράτηγος του Σώματος Αεροπορίας Στρατού».

βασιλιάς Κάρολος - Γουίλιαμ

«Επομένως, το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι -έχοντας τη χαρά να σας γνωρίζω για τόσο καιρό- ελπίζω ότι θα συνεχίσετε με τη δύναμή σας στο μέλλον με τον Πρίγκιπα της Ουαλίας ως νέο σας Συνταγματάρχη. Το σπουδαίο είναι ότι είναι πράγματι πολύ καλός πιλότος, οπότε αυτό είναι ενθαρρυντικό, λοιπόν, κυρίες και κύριοι, φροντίστε τους εαυτούς σας και, και δεν μπορώ να σας πω πόσο περήφανος με έκανε να ασχολούμαι μαζί σας όλο αυτό το διάστημα», πρόσθεσε.

βασιλιάς Κάρολος - Γουίλιαμ
Ο βασιλιάς Κάρολος έχει επιστρέψει στα καθήκοντά του με φυσική παρουσία

Φωτογραφίες: Instagram

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΚΑΡΟΛΟΣ, ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ