Ο βασιλιάς Κάρολος και η Καμίλα χαμογελούν ξανά και ο λόγος είναι το γεγονός πως ένα άλογο που προηγουμένως ανήκε στην βασίλισσα Ελισάβετ κέρδισε σε αγώνα στο Leicester, αλλά και το ότι η υποδοχή τους στη Σκωτία ήταν ενθουσιώδης.

Αρχικά, ένας εκπρόσωπος του Καρόλου και της Καμίλα αποκάλυψε ότι ήταν «ενθουσιασμένοι». «Είναι ενθουσιασμένοι από την επιτυχία του Just Fine», είπε το βράδυ της Τρίτης, ενώ ο θρίαμβος του αλόγου έφερε στον μονάρχη 7.851 λίρες σε κέρδη.

Το άλογο εκπαιδεύτηκε από τον Sir Michael, ο οποίoς ανέφερε: «Ένας νικητής για τον βασιλιά. Είναι υπέροχο και ήταν πολύ εντυπωσιακό». Αυτό που αξίζει να αναφερθεί είναι πως το συγκεκριμένο άλογο αποτελεί ένα από τα πιο αποδοτικά άλογα της βασίλισσας.

Βασιλιάς Κάρολος

Η βασίλισσα Ελισάβετ είχε τεράστια αδυναμία στα άλογά της, ενώ στην κηδεία της στις 19 Σεπτεμβρίου, η Έμμα, το μαύρο εντυπωσιακό άλογό της μαγνήτισε τα βλέμματα όλων. «Τα πάθη της βασίλισσας ήταν τα άλογα και τα σκυλιά. Οι αγώνες ήταν το πάθος που μοιράστηκε με το κοινό. Η βασίλισσα Ελισάβετ ήθελε να πηγαίνει στους στάβλους για να βλέπει άλογα να καλπάζουν το πρωί», είχε αποκαλύψει δημοσιογράφος του BBC.

Ο βασιλιάς Κάρολος και η Καμίλα στη Σκωτία

Ο βασιλιάς Κάρολος και η Καμίλα βρέθηκαν πριν λίγες ώρες στο Ντάνφερμλαϊν και μίλησαν στα πλήθη καθώς περπατούσαν στο Αβαείο του Ντάνφερμλαϊν που γιορτάζει φέτος την 950η επέτειό του. Mάλιστα, η Καμίλα χαιρέτησε ένα κοριτσάκι που είχε ντυθεί πριγκίπισσα.

«Συγκεντρωνόμαστε για να γιορτάσουμε αυτή τη μεγάλη περίσταση, αλλά και για να τιμήσουμε τη ζωή της αείμνηστης Αυτής Μεγαλειότητας, της οποίας η βαθιά αγάπη για τη Σκωτία ήταν ένα από τα θεμέλια της ζωής της».

Το Ντάνφερμλαϊν είναι ένα από τα οκτώ μέρη που θα γίνουν πόλεις για να σηματοδοτήσουν το Πλατινένιο Ιωβηλαίο της βασίλισσας, που επιλέχθηκε για την ιστορική του θέση και επειδή είναι μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες πόλεις στην Ευρώπη.

H λεπτομέρεια που λίγοι πρόσεξαν στη νέα φωτογραφία της βρετανικής βασιλικής οικογένειας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΚΑΡΟΛΟΣ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ