Βασιλιάς Κάρολος: Επαινεί την πριγκίπισσα της Ουαλίας για τη γενναιότητά της να μιλήσει ανοιχτά για την υγεία της

Ο βασιλιάς Κάρολος εθεάθη για πρώτη φορά από τη στιγμή που η νύφη του, πριγκίπισσα Κέιτ ανακοίνωσε ότι κάνει θεραπεία για καρκίνο – κάτι που ανακαλύφθηκε μετά από μια μεγάλη χειρουργική επέμβαση στην κοιλιά νωρίτερα φέτος.

Βασιλιάς Κάρολος: Επαινεί την πριγκίπισσα της Ουαλίας για τη γενναιότητά της μιλώντας ανοιχτά για την υγεία της
Η πρώτη του έξοδος

Ο Βασιλιάς, ο οποίος έχει επίσης διαγνωστεί με καρκίνο, εθεάθη να ταξιδεύει στο Λονδίνο από το κάστρο του Ουίνδσορ με το αυτοκίνητό του, το πρωί της Τρίτης.

Η εμφάνισή του αυτή έρχεται λίγες μέρες αφότου ο μονάρχης αποκάλυψε πόσο «περήφανος» ήταν για την «αγαπημένη» νύφη του που μοιράστηκε την είδηση ​​ότι έχει καρκίνο.

Ένας εκπρόσωπος του Παλατιού του Μπάκιγχαμ είπε ότι η Αυτού Μεγαλειότητα είναι «τόσο περήφανη για την Κατερίνα για το θάρρος της να μιλήσει όπως έκανε». 

«Περήφανος» για τη νύφη του

Το HELLO! καταλαβαίνει ότι μετά το παραμονή τους στο νοσοκομείο – τόσο ο Κάρολος όσο και η Κέιτ νοσηλεύτηκαν στην Κλινική του Λονδίνου νωρίτερα φέτος – ο Βασιλιάς «παρέμεινε στη στενότερη επαφή με την αγαπημένη του νύφη τις τελευταίες εβδομάδες».

Τόσο ο βασιλιάς όσο και η σύζυγός του, Καμίλα,«θα συνεχίσουν να προσφέρουν την αγάπη και την υποστήριξή τους σε όλη την οικογένεια σε αυτή τη δύσκολη στιγμή».

Ο βασιλιάς Κάρολος λάμβανε θεραπεία για μια άγνωστη μορφή καρκίνου από τις αρχές Φεβρουαρίου, αφού υποβλήθηκε σε θεραπεία για διόγκωση προστάτη. Έκτοτε, ο μονάρχης – που συνέχισε το έργο του – σταμάτησε τα δημόσια βασιλικά καθήκοντα, τα οποία και εκτελεί σε μεγάλο βαθμό πλέον η Καμίλα.

Θα παρευρεθεί τελικά στους εορτασμούς του Πάσχα;

Ελπίζει να παρακολουθήσει την παραδοσιακή λειτουργία της βασιλικής οικογένειας την Κυριακή του Πάσχα στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο κάστρο του Ουίνδσορ μαζί με τη σύζυγό του, βασίλισσα Καμίλα. 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ ΚΕΙΤ, , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ