Βασιλιάς Κάρολος: Ο σύζυγος της Λαίδης Γκαμπριέλα, Τόμας Κίνγκστον, πέθανε τον Φεβρουάριο και ο βασιλιάς της δείχνει έμπρακτα τη στήριξή του

Ο Βασιλιάς Κάρολος στηρίζει τη Λαίδη Γκαμπριέλα Κίνγκστον μετά τον απροσδόκητο θάνατο του συζύγου της, Τόμας Κίνγκστον, τον Φεβρουάριο.

Βασιλιάς Κάρολος: Ο σύζυγος της Λαίδης Γκαμπριέλα, Τόμας Κίνγκστον, πέθανε τον Φεβρουάριο και ο βασιλιάς της δείχνει έμπρακτα τη στήριξή του

Και τώρα αναφέρθηκε ότι ο ίδιος ο βασιλιάς Κάρολος και η βασίλισσα έχουν προσκαλέσει την Έλλα, όπως την αποκαλούν οι φίλοι, να παρευρεθεί στην παρέλαση των γενεθλίων του Βασιλιά στις 15 Ιουνίου – επίσημα γνωστή ως Trooping the Color.

Μια πηγή κοντά στη βασιλική οικογένεια ανέφερε ότι όλοι ελπίζουν πως η Lady Gabriella θα παρευρεθεί στους εορτασμούς «αν το θέλει».

Η πρόσκληση αυτή έρχεται ενόψει μιας πολύ δύσκολης επετείου για την Έλλα, η οποία είναι κόρη του ξαδέλφου της αείμνηστης βασίλισσας Ελισάβετ, πρίγκιπα Μιχαήλ του Κεντ και της συζύγου του, πριγκίπισσας Μιχαήλ του Κεντ.

Το Σάββατο 18 Μαΐου θα σηματοδοτούσε την πέμπτη επέτειο του γάμου της με τον Thomas ο οποίος βρέθηκε νεκρός σε ηλικία 45 ετών στο σπίτι των γονιών του στο Cotswolds στις 25 Φεβρουαρίου. Μια έρευνα στο δικαστήριο του Gloucestershire Coroner’s Court την 1η Μαρτίου διαπίστωσε ότι ο χρηματοδότης πέθανε από «καταστροφικό τραύμα στο κεφάλι» και ένα όπλο βρέθηκε κοντά στο σώμα του. Ο θάνατός του δεν αντιμετωπίστηκε ως ύποπτος και κανείς άλλος δεν θεωρήθηκε εμπλεκόμενος.

Ο βασιλιάς Κάρολος ήταν μεταξύ των βασιλικών μελών που απέδωσαν τα σέβη τους στην κηδεία του Τόμας στο Βασιλικό Παρεκκλήσι στο Παλάτι του Σεντ Τζέιμς στο Λονδίνο στις 12 Μαρτίου.

Αν η Lady Gabriella παρευρέθηκε στο Trooping the Colour, θα σηματοδοτήσει την πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά τον θάνατο του συζύγου της. Το ζευγάρι φωτογραφήθηκε για τελευταία φορά μαζί την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου καθώς συμμετείχαν σε εκδήλωση του Σαίξπηρ με τη βασίλισσα Καμίλα στο Λονδίνο.

Εν τω μεταξύ, ένας εκπρόσωπος του Παλατιού του Μπάκιγχαμ είπε τότε: «Ο Βασιλιάς Κάρολος και η Βασίλισσα ενημερώθηκαν για τον θάνατο του Τόμας και ενώθηκαν με τον Πρίγκιπα και την Πριγκίπισσα Μιχαήλ του Κεντ και όλους όσοι τον γνώριζαν στο πένθος ενός πολυαγαπημένου μέλους της οικογένειας. , Οι Μεγαλειότητές τους στέλνουν τις πιο εγκάρδιες σκέψεις και τις προσευχές τους στην Γκαμπριέλα και σε όλη την οικογένεια Κίνγκστον».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΚΑΡΟΛΟΣ, , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ