Άγνωστες λεπτομέρειες από την τελευταία νύχτα του Καρόλου ως πρίγκιπα, δίνονται στο φως της δημοσιότητας. Ο βασιλικός φωτογράφος Arthur Edwards αποκάλυψε στον Piers Morgan ότι ήταν κοντά στον πρίγκιπα Κάρολο, λίγες ώρες πριν η βασίλισσα Ελισάβετ φύγει από τη ζωή. Ο Αrthur αποκάλυψε: «Ήμουν στο Dumfries House με τον πρίγκιπα Κάρολο το βράδυ πριν φύγει η βασίλισσα από τη ζωή, είχαμε ένα δείπνο εκεί. Ήταν μία υπέροχη βραδιά και την επόμενη ημέρα, είδα όλους να φεύγουν γρήγορα από το ξενοδοχείο».

Και πρόσθεσε: «Τότε κατάλαβα ότι κάτι συνέβη και όταν μάθαμε τα νέα, αισθάνθηκα πραγματική λύπη για τον Κάρολο. Είναι δύσκολο για εκείνον να προσπαθεί να ανταπεξέλθει και να διαχειριστεί την απώλεια της μητέρας του. Η μητέρα σου είναι ο καλύτερος σου φίλος, δεν σε ενδιαφέρει ποια η θέση της στον κόσμο».

Ο βασιλικός φωτογράφος σε άλλο σημείο της συνέντευξής του τόνισε: «Πρόσφατα έχασε τον πατέρα του και έπρεπε να δείξει ένα γενναίο πρόσωπο προς όλους. Νομίζω ότι έκανε μία εξαιρετική δουλειά. Όσο για την ομιλία του, έκανε μία περίφημη αρχή ως βασιλιάς».

Στην ίδια συνέντευξη αποκάλυψε ότι συνάντησε το βασιλιά Κάρολο και τη βασιλική σύζυγο, Καμίλα, μετά το θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ, κατά τη προσγείωση του αεροσκάφους της Βασιλικής Πολεμικής Αεροπορίας, στο Λονδίνο. «Αποβιβάστηκε από το αεροσκάφος, δεν ήμουν ο μόνος φωτογράφος εκεί. Με πλησίασε και μου είπε: ”Είσαι εντάξει;”. Του απάντησα: ”Είμαι πολύ λυπημένος για την απώλειά σου. ”Θα συνέβαινε μία ημέρα”, μου απάντησε».

Πώς αισθάνεστε που έχετε νέο βασιλιά; «Το βράδυ της Τετάρτης, ήμασταν μαζί σε πάρτι, γελούσαμε, κάναμε αστεία. Εικοσιτέσσερις ώρες αργότερα έγινε βασιλιάς», απάντησε.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΚΑΡΟΛΟΣ, , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ