Καθώς υποβάλλεται σε θεραπεία για τον καρκίνο, ο βασιλιάς Κάρολος αναμφίβολα θα βρει παρηγοριά στα τρία εγγόνια του που κατοικούν στο Ηνωμένο Βασίλειο, πρίγκιπα Τζορτζ, πριγκίπισσα Σάρλοτ και πρίγκιπα Λούις.

Ο 75χρονος βασιλιάς πέρασε την περασμένη εβδομάδα στο Sandringham House στο Norfolk, ενώ ο πρίγκιπας Γουίλιαμ, η πριγκίπισσα Κέιτ και τα τρία μικρά παιδιά τους ταξίδεψαν στο εξοχικό τους, Anmer Hall.

Μία βασιλική πηγή είπε στο HELLO!: «Ο πρίγκιπας έχει να φροντίσει τη γυναίκα και τα παιδιά του, αλλά είναι σε τακτική επαφή με τον βασιλιά και θα τον δει σύντομα».

βασιλιάς Κάρολος
Τζορτζ, πριγκίπισσα Σάρλοτ και πρίγκιπας Λούις

Πηγή του παλατιού είπε επίσης στο HELLO! ότι βασιλιάς Κάρολος και γιος βρίσκονται σε «συνεχή επαφή», και θα συναντηθούν όταν μπορέσουν χωρίς να υπάρξει δημόσια ανακοίνωση. Προτιμούν να κρατούν ιδιωτικά τα οικογενειακά θέματα. Είναι πιθανό μάλιστα, κατά τη διάρκεια επίσκεψης, ο Γουίλιαμ να πάρει τον Τζορτζ, τη Σάρλοτ και τον Λούις για να δουν τον παππού τους.

βασιλιάς Κάρολος
Ο βασιλιάς Κάρολος έχει πάντα στο πλευρό του τα εγγόνια του

Βέβαιο θεωρείται ότι τα εγγόνια του θα του έχουν στείλει κάρτες και θα είναι σε επαφή με βιντεοκλήσεις, όπως έκαναν κατά τη διάρκεια της πανδημίας COVID-19. Ο βασιλιάς Κάρολος έχει στενή σχέση με τα εγγόνια του και ασχολείται πολύ μαζί τους.

βασιλιάς Κάρολος
Ο βασιλιάς Κάρολος σε πρόσφατη εμφάνιση

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΚΑΡΟΛΟΣ, , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ