Βασιλιάς Κάρολος: Ο Δούκας του Σάσεξ βρίσκεται στο Ηνωμένο Βασίλειο για να τιμήσει τη 10η επέτειο των Αγώνων Invictus

Ο βασιλιάς Κάρολος πρόκειται να συναντηθεί με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ για να του παραδώσει έναν νέο σημαντικό ρόλο. Τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ επιβεβαίωσαν ότι ο μονάρχης θα παραδώσει τον ρόλο του Αρχηγού του Αεροπορικού Σώματος Στρατού στον μεγαλύτερο γιο του, τον πρίγκιπα της Ουαλίας, Γουίλιαμ.

Βασιλιάς Κάρολος: Με τον πρίγκιπα Χάρι στο Λονδίνο ανακοινώνει ότι θα δώσει στον πρίγκιπα Γουίλιαμ νέο αξίωμα
Βασιλιάς Κάρολος: Με τον πρίγκιπα Χάρι στο Λονδίνο ανακοινώνει ότι θα δώσει στον πρίγκιπα Γουίλιαμ νέο αξίωμα

Το δίδυμο πατέρα και γιου θα λάβει μέρος σε μια κοινή δημόσια εμφάνιση στις 13 Μαΐου στο Army Flying Museum. Η είδηση ​​αυτής της ειδικής συνάντησης έρχεται ακριβώς καθώς ο βασιλιάς Κάρολος δεν θα μπορέσει να συναντήσει τον μικρότερο γιο του πρίγκιπα Χάρι κατά τη σύντομη επίσκεψή του στο Ηνωμένο Βασίλειο αυτή την εβδομάδα.

Ο 39χρονος Δούκας του Σάσεξ, Χάρι, έφτασε στο Ηνωμένο Βασίλειο την Τρίτη ενόψει της δέκατης επετείου των Αγώνων Invictus, τους οποίους θα τιμήσει σε τελετή στον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Παύλου την Τετάρτη.

Βασιλιάς Κάρολος: Με τον πρίγκιπα Χάρι στο Λονδίνο ανακοινώνει ότι θα δώσει στον πρίγκιπα Γουίλιαμ νέο αξίωμα

Το HELLO κατανοεί ότι ο Δούκας δεν θα συναντηθεί με τον πατέρα του κατά την επίσκεψή του στο Ηνωμένο Βασίλειο αυτή την εβδομάδα «λόγω του πλήρους προγράμματος της Αυτού Μεγαλειότητας». Μια πηγή είπε: «Ο Δούκας φυσικά κατανοεί το ημερολόγιο δεσμεύσεων του πατέρα του και διάφορες άλλες προτεραιότητες και ελπίζει να τον δει σύντομα».

Σχετικά με το θέμα του πατέρα και του γιου που δεν μπορούν να συναντηθούν, η βασιλική συντάκτρια του HELLO!, Emily Nash, είπε: «Σε έναν ξένο μπορεί να φαίνεται περίεργο ότι δεν μπορούν να βρουν χρόνο για μια συνάντηση, αλλά ο βασιλιάς είναι αρχηγός κράτους και έχει προγραμματίσει το ημερολόγιό του μήνες νωρίτερα.

Αναπόφευκτα θα οδηγήσει σε εικασίες για την κατάσταση της σχέσης τους, η οποία έχει δεχθεί πιέσεις τα τελευταία χρόνια».

Βασιλιάς Κάρολος: Με τον πρίγκιπα Χάρι στο Λονδίνο ανακοινώνει ότι θα δώσει στον πρίγκιπα Γουίλιαμ νέο αξίωμα

Η τελευταία φορά που ο βασιλιάς Κάρολος και ο πρίγκιπας Χάρι απόλαυσαν μια επανένωση ήταν τον Φεβρουάριο, λίγες μόνο στιγμές αφότου η βασιλιάς ανακοίνωσε τη διάγνωση του καρκίνου στον κόσμο.

Στην επίσημη δημόσια εμφάνιση της επόμενης εβδομάδας με τον ο βασιλιάς Κάρολος θα αποκαλύπτει μια πλάκα που τιμά την άφιξη του πρώτου Apache AH Mk.1 που θα εγκατασταθεί σε μουσείο του Ηνωμένου Βασιλείου.

Αφού αναχωρήσει από το Μουσείο Πτήσεων Στρατού, ο βασιλιάς Κάρολος, 75 ετών, θα περπατήσει κατά μήκος του αεροδρομίου μέχρι τον Πύργο Ελέγχου Middle Wallop. 

Εκεί, μπροστά σε ένα Απάτσι, ο βασιλιάς Κάρολος θα συναντηθεί τον πρίγκιπα της Ουαλίας για να παραδώσει επίσημα τον ρόλο του Αρχηγού του Σώματος της Αεροπορίας Στρατού.

Μαζί, ο βασιλιάς Κάρολος και ο πρίγκιπας Γουίλιαμ θα έχουν την ευκαιρία να συναντήσουν το πλήρωμα του αεροσκάφους μπροστά από το Απάτσι. 

Μετά την αναχώρηση του βασιλιά, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ θα ξεκινήσει την πρώτη του δέσμευση με το Σώμα Αεροπορίας Στρατού ως Αρχιστράτηγος.

Ο πρίγκιπας θα λάβει πρώτα μια ενημέρωση για το τρέχον έργο του Αεροπορικού Σώματος Στρατού από τον Συνταγματάρχη, Αντιστράτηγο Sir Nicholas Borton.

Στη συνέχεια θα δει εκπαιδευτικά και επιχειρησιακά αεροσκάφη που χρησιμοποιούνται από το Σώμα Αεροπορίας Στρατού και θα συναντήσει πληρώματα αεροσκαφών και το προσωπικό υποστήριξης εδάφους.

Ο πρίγκιπας θα ακούσει επίσης από στρατιώτες σε μια σειρά από ρόλους εντός του συντάγματος που εμπλέκονται σε επιχειρήσεις υποστήριξης. 

Για το τελευταίο μέρος της δέσμευσής του, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ θα αναχωρήσει από τη βάση ξεκινώντας μια πτήση ικανότητας Apache για να εμβαθύνει στην κατανόησή του για τις δυνατότητες του εξοπλισμού και να μάθει περισσότερα για τους ανθρώπους που πετούν και το υποστηρίζουν.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΚΑΡΟΛΟΣ, , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ