Βασιλιάς Κάρολος: Συνεχίζει την θεραπεία για το πρόβλημα υγεία που πρόσφατα ανακοίνωσε

Ο βασιλιάς Κάρολος έχει μετατρέψει το πρόγραμμα του προκειμένου να δώσει χρόνο στον εαυτό του να αντιμετωπίσει την ασθένεια από την οποία πάσχει.

Έτσι το Σάββατο η πριγκίπισσα Άννα χρειάστηκε να ακυρώσει το πρόγραμμα της προκειμένου να εκπροσωπήσει τον αδερφό της σε επίσημη υποχρέωση.

Βασιλιάς Κάρολος: Έστειλε την πριγκίπισσα Άννα να τον εκπροσωπήσει σε επίσημη υποχρέωση 
Βασιλιάς Κάρολος: Έστειλε την πριγκίπισσα Άννα να τον εκπροσωπήσει σε επίσημη υποχρέωση 

Η βασιλική πριγκίπισσα ήταν εδώ και καιρό ένθερμος υποστηρικτής της εθνικής ομάδας ράγκμπι της Σκωτίας, αλλά έχασε τη νίκη της ομάδας εναντίον της Αγγλίας το Σάββατο και αυτό γιατί έπρεπε να πετάξει στη Ναμίμπια, για την τελετή ταφής του Δρ Hage Gottfried Geingob (πρώην Προέδρου της Δημοκρατίας της Ναμίμπια) που τελέστηκε στο Heroes’ Acre, Windhoek, Ναμίμπια την Κυριακή.

Αργότερα παρευρέθηκε σε ένα κρατικό γεύμα που παρέθεσε ο νέος Πρόεδρος της Δημοκρατίας της Ναμίμπια, Nangola Mbumba.

Ήταν μια σύντομη επίσκεψη στη Ναμίμπια καθώς η πριγκίπισσα πρόκειται να παρευρεθεί στα βραβεία Thoroughbred Industry Employee Awards 2024 της British Horseracing Authority στο Ascot Racecourse, σήμερα Δευτέρα.

Από τη διάγνωση καρκίνου του βασιλιά, όπως ανακοινώθηκε στις 5 Φεβρουαρίου από τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ, ο Κάρολος έχει αναβάλει όλα τα καθήκοντά του που τον υποχρεώνουν σε δημόσιες εμφανίσεις, αλλά συνεχίζει συνεχίζει να εργάζεται με όσες από τις υποχρεώσεις του δεν απαιτούν δημόσιες εμφανίσεις!

Την περασμένη Παρασκευή, το παλάτι μοιράστηκε πλάνα του βασιλιά να κοιτάζει μερικά από τα 7.000 μηνύματα υποστήριξης που έλαβε από το κοινό καθώς είπε στον Πρωθυπουργό Rishi Sunak ότι είχε «τόσα πολλά υπέροχα μηνύματα και κάρτες» που «με έκαναν να δακρύσω».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΚΑΡΟΛΟΣ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ