Ο βασιλιάς Κάρολος συνάντησε τον Ντέιβιντ Μπέκαμ, με τον οποίο τούς δένει μία φιλία ετών, και σύντομα η συζήτηση έφτασε στη στρογγυλή θεά. Ο μονάρχης αναφέρθηκε στην «κακή τύχη» της Αγγλίας στο ποδόσφαιρο, λόγω του επικείμενου τουρνουά του Euro 2024.

Η εθνική ομάδα γνώρισε μια αιφνιδιαστική ήττα 1-0 από την Ισλανδία σε φιλικό αγώνα, την περασμένη Παρασκευή, με τον Μπέκαμ να καθησυχάζει τον βασιλιά σημειώνοντας ότι ήταν μία «προθέρμανση».

Ο βασιλιάς Κάρολος ενώθηκε με μια σειρά από πρεσβευτές διασημοτήτων στα King’s Foundation Awards στο St James Palace, το βράδυ της Τρίτης, όπως ο Μπέκαμ, η ηθοποιός Σιένα Μίλερ, το super model Ναόμι και πρώην Βρετανός Ο εκδότης της Vogue Edward Enninful.

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ ανακοινώθηκε ως ο νεότερος πρεσβευτής διασημοτήτων για το Ίδρυμα του Βασιλιά την 1η Ιουνίου.

βασιλιάς Κάρολος
Ο βασιλιάς Κάρολος με τον Ντέιβιντ Μπέκαμ

Ο πρώην αθλητικός αστέρας είπε: «Έχοντας αναπτύξει μια αγάπη για τη φύση, βρίσκομαι σε μια προσωπική αποστολή να μάθω περισσότερα για τις δεξιότητες της υπαίθρου, κάτι που είναι κεντρικό στο έργο του ιδρύματος».

Τα βραβεία, τα οποία είναι ετήσιος θεσμός, γιορτάζουν το έργο του Ιδρύματος του Βασιλιά, το οποίο ιδρύθηκε το 1990 όταν ο Κάρολος ήταν ο πρίγκιπας της Ουαλίας.

βασιλιάς Κάρολος
Ο μονάρχης συναντήθηκε με αρκετούς stars

Η φιλανθρωπική οργάνωση προσφέρει εκπαιδευτικά μαθήματα για σχεδόν 15.000 μαθητές ετησίως, προγράμματα υγείας και ευεξίας για σχεδόν 2.000 άτομα κάθε χρόνο και πρωτοστατεί σε έργα δημιουργίας τοποθεσιών και αναγέννησης στο Ηνωμένο Βασίλειο και στο εξωτερικό για να αναζωογονήσει τις κοινότητες και τα ιστορικά κτίρια.

Φωτογραφίες: Instagram

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ