Η σκωτσέζικη κατοικία, που διατηρεί ο βασιλιάς Κάρολος, το Balmoral Castle, ανοίγει για πρώτη φορά στο κοινό αυτό το καλοκαίρι, με τα εισιτήρια να έχουν εξαντληθεί σε 24 ώρες.

Όλα είναι μέρος του σχεδίου του βασιλιά να κάνει τα ανάκτορα πιο προσιτά στο κοινό. Την εν λόγω εξέλιξη, μάλιστα, είχε προβλέψει η αστρολόγος και έμπιστη της πριγκίπισσας Νταϊάνα, Debbie Frank, νωρίτερα φέτος.

Γράφοντας αποκλειστικά για το HELLO!, σημείωσε: «Ο ρόλος του ως βασιλιάς της χώρας και της κοινοπολιτείας απαιτεί εκσυγχρονισμό. Το 2024 είναι ένα σημείο αναφοράς για τον ίδιο τον Κάρολο, καθώς προσπαθεί να βρει τα πατήματά του σε έναν κόσμο αλλαγών. Ως Σκορπιός, το ζώδιο της αναγέννησης και της μεταμόρφωσης, ο βασιλιάς Κάρολος πιθανότατα λαχταρούσε η βασιλεία του να θεωρηθεί ως μια αναγεννητική δύναμη για το Ηνωμένο Βασίλειο».

βασιλιάς Κάρολος
Ο βασιλιάς θέλει να κάνει πιο προσιτά στο κοινό τα ανάκτορα

«Επιπλέον, ο ισχυρός Πλούτωνας τετραγωνίζει τη Σελήνη του Καρόλου για το μεγαλύτερο μέρος του 2024, επομένως υπάρχει πραγματική ανάγκη να αλλάξει μερικά από τα πρότυπα της βασιλικής ζωής, ιδιαίτερα όταν πρόκειται για βασιλικές κατοικίες», είχε υποστηρίξει επίσης.

βασιλιάς Κάρολος - Balmoral
Το κάστρο Balmoral

Πράγματι, το κάστρο Balmoral, το οποίο ήταν η αγαπημένη βασιλική κατοικία της αείμνηστης, ανοίγει στο κοινό για πρώτη φορά από τότε που ολοκληρώθηκε το κάστρο το 1855.

Οι ξεναγήσεις θα πραγματοποιηθούν από την 1η Ιουλίου έως τις 4 Αυγούστου, πριν ο Κάρολος και η βασίλισσα Καμίλα φτάσουν για τις καλοκαιρινές τους διακοπές στη Σκωτία, με κάθε ομάδα να περιορίζεται σε δέκα άτομα.

βασιλιάς Κάρολος
Ο βασιλιάς και η Βασίλισσα θα περάσουν μέρος των διακοπών, το καλοκαίρι, στο Balmoral

Κεντρική φωτογραφία: Instagram

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΚΑΡΟΛΟΣ, , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ