Ο βασιλιάς Κάρολος με αφορμή την Ημέρα του Πατέρα μοιράστηκε στα social media ένα συγκινητικό video, που τον απεικονίζει με τον πατέρα του, αείμνηστο πρίγκιπα Φίλιππο.

Ο βασιλιάς Κάρολος έγραψε δίπλα στις πανέμορφες εικόνες: «Εύχομαι σε όλους τους μπαμπάδες και σε αυτούς που μπορεί να λείπουν οι γονείς τους σήμερα, μια χαλαρωτική Ημέρα του Πατέρα».

Η φράση “και σε αυτούς που μπορεί να λείπουν οι γονείς τους σήμερα” θεωρείται από τους βασιλικούς αναλυτές πως μπορεί να είναι μια αναφορά στο γιό του πρίγκιπα Χάρι.

Υπόθεση που μπορεί να ευσταθεί καθώς και πέρσι ο βασιλιάς Κάρολος, με αφορμή την ίδια ημέρα, είχε αναρτήσεθ μια φωτογραφία και με τα δύο του παιδιά, πρίγκιπα Γουίλιαμ και πρίγκιπα Χάρι. Ήταν μια σπάνια αναφορά στον Χάρι από τότε που αποφάσισε να αποχωρήσει από το Ηνωμένο Βασίλειο και τα επίσημα βασιλικά του καθήκοντα.

Βασιλιάς Κάρολος: Πέρσι με αφορμή την Ημέρα του Πατέρα ο βασιλιάς Κάρολος είχε δημοσιεύσει μια φωτογραφία με τους δύο του γιους. Photo: Instagram/theroyalfamily
Βασιλιάς Κάρολος: Πέρσι με αφορμή την Ημέρα του Πατέρα ο βασιλιάς Κάρολος είχε δημοσιεύσει μια φωτογραφία με τους δύο του γιους. Photo: Instagram/theroyalfamily

Στη σημερινή πάντως ανάρτηση παρακολουθούμε έναvideo με τον βασιλιά Κάρολο και τον πατέρα του από όταν ήταν σε νηπιακή ηλικία μέχρι που έγινε ένα μικρό αγόρι.

Στα κάποιο από τα πλάνα διακρίνεται και η αείμνηστη βασίλισσα Ελισάβετ, νεαρή μητέρα μαζί με τον Φίλιππο και τον Κάρολο στους κήπους παλατιού.

Σε άλλα στιγμιότυπα ο Κάρολος και ο Φίλιππος απολαμβάνουν ένα πικνίκ στο αγαπημένο τους Μπαλμόραλ, σε μια βόλτα ιστιοπλοΐας και να ταΐζει τα άλογα με τον πατέρα του.

Ο πρίγκιπας Φίλιππος πέθανε σε ηλικία 99 ετών στο Κάστρο του Γουίνδσορ στις 9 Απριλίου 2021. O βασιλιάς Κάρολος απέτισε έναν συγκινητικό φόρο τιμής στον πατέρα του, τονίζοντας τα επιτεύγματά του και την «αξιοσημείωτη υπηρεσία του». Photo: Αρχείο
Ο πρίγκιπας Φίλιππος πέθανε σε ηλικία 99 ετών στο Κάστρο του Γουίνδσορ στις 9 Απριλίου 2021. O βασιλιάς Κάρολος απέτισε τότε έναν συγκινητικό φόρο τιμής στον πατέρα του. Photo: Αρχείο

Τα πλάνα προέρχονταιι από το Εθνικό Αρχείο BFI, μέρος του Βρετανικού Ινστιτούτου Κινηματογράφου, που είναι από τα πιο ενημερωμένα κινηματογραφικά αρχεία παγκοσμίως.

Πέρσι, ο βασιλιάς Κάρολος για την ίδια μέρα είχε δημοσιεύσει μια διαφορετική φωτογραφία του πατέρα του. Οι δυο τους πια με άσπρα μαλλιά.

Πρίγκιπας Φίλιππος- Βασιλιάς Κάρολος. Photo: Instagram/ theroyalfamily
Πρίγκιπας Φίλιππος- Βασιλιάς Κάρολος. Photo: Instagram/ theroyalfamily

Κεντρική φωτογραφία: Instagram/clarencehouse

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΚΑΡΟΛΟΣ, , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ