Στη Μητρόπολη Αθηνών έφτασε η βασίλισσα Άννα Μαρία για να αποχαιρετήσει τον σύζυγό της, βασιλιά Κωνσταντίνο. Στην πόρτα της Μητρόπολης Αθηνών την υποδέχτηκε ο μεγαλύτερος γιος της, πρίγκιπας Παύλος, που αφού έκανε υπόκλιση στην μητέρα του, της φίλησε το χέρι. Για μία στιγμή η βασίλισσα Άννα Μαρία κοντοστάθηκε και κοίταξε συγκινημένη το πλήθος κόσμου που είχε συγκεντρωθεί στο τελευταίο αντίο στο σύζυγό της. Στη συνέχεια, ο πρίγκιπας Παύλος τη συνόδευσε στη σορό του βασιλιά και η Άννα Μαρία, την ασπάστηκε ιδιαίτερα συγκινημένη.

Η Άννα Μαρία κετέθεσε το στεφάνι της, ενώ τα παιδιά της πριγκίπισσα Θεοδώρα, πριγκίπισσα Αλεξία, πρίγκιπας Παύλος, πρίγκιπας Νικόλαος και πρίγκιπας Φίλιππος βρίσκονται στη Μητρόπολη, όπως και πλήθος γαλαζοαίματων από όλον τον κόσμο.

βασιλιάς κωνσταντίνος

Ο βασιλιάς Κωνσταντίνος και η βασίλισσα Άννα Μαρία ήταν παντρεμένοι σχεδόν 60 χρόνια. Στα πλάνα που προβλήθηκαν, η βασίλισσα Άννα Μαρία φαίνεται να προσκυνά με πόνο ψυχής το φέρετρο του συζύγου της. Ο βασιλιάς Κωνσταντίνος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 82 χρόνων, λόγω πολυοργανικής ανεπάρκειας.

«Με βαθύτατη θλίψη η Οικογένεια ανακοινώνει ότι ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος, αγαπημένος σύζυγος, πατέρας και αδερφός, απεβίωσε εχθές 10 Ιανουαρίου 2023, νοσηλευόμενος στο νοσοκομείο ‘ΥΓΕΙΑ», είχε αναφέρει η οικογένειά του.

Συγκινημένη η βασίλισσα Άννα Μαρία στο ύστατο χαίρε του βασιλιά Κωνσταντίνου!

Βασιλιάς Κωνστντίνος: Live η κηδεία του

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ