Κατέφθασαν στο βασιλικό νεκροταφείο στο Τατόι η βασίλισσα Άννα Μαρία και τα παιδιά της αλλά και άλλα μέλη της οικογένειάς τους για το τρισάγιο του βασιλιά Κωνσταντίνου. Ο βασιλιάς Κωνσταντίνος θάφτηκε δίπλα από τους τάφους των γονιών του, βασιλιά Παύλου και βασίλισσας Φρειδερίκης.

Η οικογένεια συγκεντρώνεται στα βασιλικά κτήματα ενώ ο πρίγκιπας Παύλος έφτασε με τη Μαρί Σαντάλ και τα παιδιά τους. Ο βασιλιάς Κωνσταντίνος έφυγε από τη ζωή στις 10 Ιανουαρίου μετά πολυήμερη μάχη στη ΜΕΘ, έπειτα από οξύ εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη. Τελικά υπέκυψε από πολυοργανική ανεπάρκεια, βυθίζοντας σε πένθος την οικογένειά του.

Ο πρίγκιπας Παύλος χαιρέτησε τους δημοσιογράφους και τα τηλεοπτικά συνεργεία που βρέθηκαν στο μέρος για να καλύψουν το γεγονός.

βασιλιάς κωνσταντίνος

Η βασίλισσα Άννα Μαρία και τα παιδιά της κατέφτασαν στο Τατόι με τα αυτοκίνητά τους, ενώ να αναφέρουμε ότι δεν έγινε κάποια κυκλοφοριακή ρύθμιση στους δρόμους. Η βασίλισσα Άννα Μαρία έφτασε 4 λεπτά μετά από τα παιδιά της και ήταν διακριτική και με μαύρα ρούχα.

Ο πρίγκιπας Παύλος, ο πρίγκιπας Νικόλαος, ο πρίγκιπας Φίλιπος και οι πριγκίπισσες Αλεξία και Θεοδώρα είναι συγκλονισμένοι από την απώλεια του πατέρα τους. Ο επικήδειος λόγος του Παύλου συγκίνησε μεγάλη μερίδα κόσμου.

Η βασίλισσα Άννα Μαρία βρέθηκε χθες σε γεύμα με την οικογένειά της στην Αθηναϊκή Λέσχη και ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΑΝΝΑ ΜΑΡΙΑ, , , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ