Συντετριμμένη φαίνεται πως είναι όλη η οικογένεια του τελευταίου βασιλιά της Ελλάδας, Κωνσταντίνου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή στις 10 Ιανουαρίου σε ηλικία 82 ετών. Η σύζυγος του μεσαίου του γιου Νικόλαου, Τατιάνα Μπλάτνικ με ένα ποστ στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram εξέφρασε την τεράστια λύπη της για τον θάνατο του πεθερού της αλλά και την τεράστια αγάπη που του έτρεφε.

Τα μηνύματα στήριξης στην ανάρτηση της Τατιάνα Μπλάτνικ για τον θάνατο του βασιλιά Κωνσταντίνου

«Είναι σχεδόν αδύνατο να δημοσιεύσεις μια φωτογραφία όταν θέλεις να πεις τόσα πολλά και δεν υπάρχουν αρκετά λόγια για να περιγράψεις πόσο υπέροχος άντρας ήσουν και πόσο ευλογημένη αισθάνομαι που είμαι μέλος της δεμένης αγαπημένης οικογένειάς σου. Αλλά υπάρχουν και άλλα – τα τελευταία χρόνια έμαθα πραγματικά τι σημαίνει «αγάπη για την πατρίδα» και παρακολούθησα πώς τη μεταδώσατε στα παιδιά σας, και μέσω του Νικολάου, σε μένα. Σας ευχαριστώ. Η κληρονομιά σας, η πίστη σας, το φως και η αγάπη σας ζουν μέσα από όλα αυτά. Ήταν τιμή μου να είμαι νύφη σου.
Χρυσός Ολυμπιονίκης για την Ελλάδα σε ηλικία 20 ετών, Βασιλιάς, σύζυγος, αδερφός, πατέρας, παππούς, μαύρη ζώνη καράτε, φίλος, πεθερός και άλλα τόσα – να αναπαύεσαι εν ειρήνη Μεγαλειότατε Θείε Τίνο. Αναπαύσου εν ειρήνη
.» είχε γράψει η Τατιάνα Μπλάτνικ στη λεζάντα του ποστ της.

Όπως είναι φυσικό, η ανάρτηση έκανε τον γύρο του διαδικτύου και πολλοί ήταν αυτοί που θέλησαν να αφήσουν ένα μήνυμα στήριξης και μία ευχή στην οικογένεια που πενθεί.

Αυτοί που έστειλαν με τον δικό τους τρόπο μηνύματα στήριξης ήταν ο επιχειρηματίας Χρύσανθος Πανάς, ο σχεδιαστής Βασίλης Ζούλιας, η Γαλλίδα μουσικός Σάρα Μπράγιοβιτς, ο σχεδιαστής Ευάγγελος Μπούσης, η πριγκίπισσα Μάρθα Λουίζα της Νορβηγίας κ.ά.

«Τα ειλικρινή μου συλληπητήρια», «Υπέροχη φωτογραφία. Τη χρειαζόμασταν για να απαλύνουμε τη θλίψη μας. Σε ευχαριστούμε!», « Υπέροχος άνθρωπος- Ήταν πάντα τόσο καλός μαζί μου», «Λυπάμαι για την απώλειά σας», «Τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια για την μεγάλη απώλεια σας! Η γλυκύτητα και η ευγένεια του θα είναι η εικόνα που θα μείνει για πάντα στην καρδιά και στη σκέψη μας», «Ο τελευταίος εστεμμένος,ας αναπαυτεί στο χώμα της χώρας που λάτρεψε..Τα θερμά μου συλλυπητήρια», «Ο βασιλιάς Κωνσταντίνος εξέπεμπε λεπτότητα και ευγένεια.Η ανατροφή και η μόρφωση που πήρε από τους βασιλείς γονείς του είναι έκδηλη σε όλη του τη ζωή.Ευλογημενη πολυμελής οικογένεια», ήταν κάποια από τα σχόλια.

Τατιάνα Μπλάτνικ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΛΑΤΝΙΚ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ