Βασιλιάς Κωνσταντίνος: Σύσσωμη η Ελληνική Βασιλική Οικογένεια στο μνημόσυνο

Στις 10 Ιανουρίου συμπληρώθηκε ένας χρόνος από τον θάνατο του βασιλιά Κωνσταντίνου.  Η οικογένεια του, τέλεσε το μεσημέρι εκείνης της ημέρας μνημόσυνο στο βασιλικό κτήμα του Τατοΐου, στον ΙΝ της Αναστάσεως από τον Μητροπολίτη Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως Αθηναγόρα, σε κλειστό οικογενειακό κύκλο.

Βασιλιάς Κωνσταντίνος:  Από το ετήσιο μνημόσυνο στην Αθήνα που διοργάνωσε η Ελληνική Βασιλική Οικογένεια
Βασιλιάς Κωνσταντίνος:  Από το ετήσιο μνημόσυνο στην Αθήνα που διοργάνωσε η Ελληνική Βασιλική Οικογένεια

Μετά το μνημόσυνο ακολούθησε οικογενειακό δείπνο στη μνήμη του βασιλιά σε εστιατόριο στην Κηφισιά.

Βασιλιάς-Κωνσταντίνος

Τότε έγινε γνωστό ότι θα ακολουθήσει και δεύτερο μνημόσυνο  στο Ηνωμένο Βασίλειο που κάποιοι το τοποθετούσαν στο τέλος Ιανουαρίου. Από την αρχή το περιοδικό HELLO! επέμεινε στις πληροφορίες του που ήθελαν το μνημόσυνο να πραγματοποιείται στα τέλη Φεβρουαρίου με πιο ασφαλή ημερομηνία την 27η Φεβρουαρίου.

Το δημοσίευμα του περιοδικού HELLO! αμέσως μετά το μνημόσυνο του βασιλιά Κωνσταντίνου στην Αθήνα
Το δημοσίευμα του περιοδικού HELLO! αμέσως μετά το μνημόσυνο του βασιλιά Κωνσταντίνου στην Αθήνα

Όπως αποκαλύπτει το περιοδικό HELLO! που κυκλοφορεί αύριο (Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου) τελικά θα γίνουν δύο μνημόσυνα στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Μαρίας Κολλιάτσα, όλα τα μέλη της βασιλικής οικογένειας θα βρεθούν στο Λονδίνο, όπου υπό την αιγίδα του βασιλιά Καρόλου θα πραγματοποιηθεί μνημόσυνο για τον βασιλιά Κωνσταντίνο στο αβαείο του Ουέστμινστερ.

Ανάμεσα στους υψηλούς καλεσμένους θα παρευρεθούν και άλλα μέλη βασιλικών οικογενειών που θα ταξιδέψουν στην Αγγλία από όλο τον κόσμο, ενώ κατά τη διάρκεια της μεγαλόπρεπης τελετής θα τηρηθούν αυστηρά μέτρα ασφαλείας.

Επίσης, θα ακολουθηθεί πρωτόκολλο, ενώ η οικογένεια σύσσωμη θα είναι παρούσα και την επόμενη μέρα που θα πραγματοποιηθεί δεύτερο μνημόσυνο από τον Έλληνα αρχιεπίσκοπο Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας, Νικήτα.

Διαβάστε περισσότερες λεπτομέρειες στο περιοδικό HELLO!
που κυκλοφορεί την Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ