Στις 13.00 ώρα Ελλάδος, στο Windsor στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου, υπό την αιγίδα του βασιλιά Κάρολου, θα τελεστεί το μνημόσυνο για τον βασιλιά Κωνσταντίνο. Ο βασιλιάς Κωνσταντίνος έχει συμπληρώσει έναν χρόνο από τον θάνατό του και, σήμερα, θα τιμήσουν τη μνήμη του φίλοι, συγγενείς, εξέχουσες προσωπικότητες.

Το παρών θα δώσουν βασιλιάδες από όλο τον κόσμο, επιχειρηματίες, πολιτικοί τόσο από την Ευρώπη όσο και την Αμερική, ενώ την βρετανική βασιλική οικογένεια θα εκπροσωπήσει η βασίλισσα Καμίλα.

Πληροφορίες θέλουν κι άλλα μέλη να δίνουν το παρών, όπως η πριγκίπισσα Άννα και ο πρίγκιπας Γουίλιαμ.  Ο βασιλιάς Κάρολος δεν θα μπορέσει να παραστεί, καθώς συνεχίζει την θεραπεία για την ασθένεια από την οποία πρόσφατα αποκάλυψε ότι πάσχει. Ο Κάρολος και ο βασιλιάς Κωνσταντίνος είχαν στενούς δεσμούς, ωστόσο είναι αδύνατον να μην ακολουθεί τις οδηγίες των γιατρών.

Ο βασιλιάς Κωνσταντίνος διατηρούσε στενούς δεσμούς με τη βρετανική βασιλική οικογένεια

Ο βασιλιάς Φελίπε και η Λετίθια της Ισπανίας, ο πρώην βασιλιάς της χώρας Χουάν Κάρλος, η βασίλισσα της Ισπανίας Σοφία και οι αδερφές της Άννα Μαρίας, πριγκίπισσα Βενεδίκτη και βασίλισσα Μαργαρίτα, θα σταθούν δίπλα στην ελληνική βασιλική οικογένεια.

πρίγκιπας Παύλος - Μαρί Σαντάλ - Άννα Μαρία
Πρίγκιπας Παύλος – Μαρί Σαντάλ – Άννα Μαρία θα υποδεχτούν τις προσωπικότητες

Τους συμμετέχοντες στην τελετή θα υποδεχτεί η βασίλισσα Άννα Μαρία και ο πρίγκιπας Παύλος.

Στο μνημόσυνο οι καλεσμένοι θα εισέρχονται από δυο εισόδους. Η μία θα είναι είσοδος για τα μέλη των βασιλικών οικογενειών και η δεύτερη είσοδος θα είναι για τους επιφανείς καλεσμένους χωρίς βασιλικούς τίτλους.

Το γεγονός θα καλύψει τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά το βρετανικό δίκτυο BBC, το οποίο θα δώσει τα πλάνα σε όλο τον κόσμο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ