Ο μπάτλερ με τον οποίο συνεργάστηκε ο βασιλιάς Κωνσταντίνος, Στάθης Παπαχριστοφίλου, μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και ανφέρθηκε στην καθημερινότητα του τελευταίου βασιλιά των Ελλήνων, και της συζύγου του, Άννας Μαρίας.

«Ήρθα πρώτη φορά σε επαφή με την οικογένεια αφού ολοκλήρωσα τις εκπαιδεύσεις μου. Ένα γραφείο από την Αγγλία με έφερε σε επαφή, και με κάλεσαν σε συνέντευξη στο σπίτι στο Πόρτο Χέλι. Η χημεία καλή και η συνεργασία μας για δύο χρόνια», ανέφερε αρχικά.

Ο βασιλιάς Κωνσταντίνος ήταν πολύ τρυφερός με την οικογένειά του, με τον μπάτλερ του να δηλώνει στον Φίλιππο Ηρειώτη: «Ο τρόπος συμπεριφοράς εξαιρετικός. Ευγένια, καλοσύνη και λεπτότητα. Η Άννα Μαρία και ο Κωνσταντίνος ήταν δύο υποδειγματικοί γονείς, παππούδες και αδελφοί. Ο δεσμός και η τρυφερότητα που είχαν με όλα τα μέλη της οικογένειας ήταν παράδειγμα προς μίμηση. Το σπίτι τους ξεχείλιζε από τρυφερότητα και αγάπη».

Σε άλλο σημείο, ανέφερε για τον εκλιπόντα, ο οποίος ήταν σχεδόν 60 χρόνια παντρεμένος με την Άννα Μαρία: «Ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος ενημερωνόταν πάρα πολύ από όλα τα μέσα. Δεν έκανε το παραμικρό σχόλιο για τίποτα, κάτι που με εντυπωσίασε πόλύ. Η Άννα Μαρία έλεγε “η απλότητα έχει μεγαλείο”».

Ο Κωνσταντίνος είχε μεγάλη αγάπη για τη μόδα αλλά και για τη χώρα μας: «Ο βασιλιάς Κωνσταντίνος ήταν άνθρωπος με κομψότητα έμφυτη, είχε απόλυτη γνώση για τη μόδα και τι του ταιριάζει. Αυτό το ζευγάρι στήριζε ο ένας τον άλλον… Μου έκανε μεγάλη εντύπωση το ότι μεταλαμπάδευσαν τη βαθιά αγάπη τους για την Ελλάδα στα παιδιά και στα εγγόνια τους».

Βασιλιάς Κωνσταντίνος: Το πλάνο με τη σύζυγό του από αμοντάριστη συνέντευξή του συγκινεί

Βασίλισσα Άννα Μαρία: Οι γείτονές της μιλούν για εκείνη

Βασιλιάς Κωνσταντίνος: Όσοι τον τίμησαν στο ύστατο χαίρε & μια βασιλική εμφάνιση που θα συζητηθεί

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ