Η βρετανική βασιλική οικογένεια θα βρεθεί και πάλι στο προσκήνιο αυτή την εβδομάδα με την πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ «Harry & Meghan» στο Neflix. Ο βασιλιάς Κάρολος, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η πριγκίπισσα Κέιτ είναι βέβαιο πώς θα αναφερθούν στο νέο πολυαναμενόμενο ντοκιμαντέρ και οι θαυμαστές της βρετανικής βασιλικής οικογένειας αναρωτιούνται με ποιον τρόπο θα απαντήσουν στον Χάρι και στην Μέγκαν. Την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου θα προβληθούν τα τρία πρώτα επεισόδια και ίσως θα ήδη θα προετοιμάζεται το παλάτι του Μπάκιγχαμ για το πώς θα αντικρούσει όσα ακουστούν για τη βασιλική οικογένεια.

Πώς όμως αναμένεται να αντιδράσει; Σύμφωνα με τη βασιλική ανταποκρίτρια, Emily Nash, το πιο πιθανό είναι τα μέλη της βρετανικής βασιλικής οικογένειας είναι να σιωπήσουν. «Περιμένω από εκείνους να συνεχίσουν τις εμφανίσιες τους. Να συνεχίσουν τη δουλειά τους με γενναιότητα. Άλλωστε δε συνηθίζουν να αντιδρούν και να κάνουν δηλώσεις. Θα πρέπει να έχουμε να κάνουμε με μία πάρα πολύ βαριά κατηγορία για να τους απαντήσουν άμεσα, όπως έγινε την τελευταία φορά (όταν το ζευγάρι ισχυρίστηκε ότι δέχτηκε ρατσισμό εντός της βασιλικής οικογένειας στην Όπρα Γουίνφρεϊ). Είχαν μεσολαβήσει κάποιες ημέρες μέχρι η αείμνηστη βασίλισσα να απαντήσει: ”Κάποιες αναμνήσεις ίσως διαφέρουν”».

Και πρόσθεσε: «Ακόμα και αν υπάρξει απάντηση, δεν περιμένω από κανέναν να τοποθετηθεί δημόσια». Εξαίρεση είχε αποτελέσει η αντίδραση της οικογένειας όταν η Μέγκαν είχε ισχυριστεί στην Όπρα ότι το χρώμα δέρματος του Άρτσι που κυοφορούσε, είχε αποτελέσει θέμα συζήτησης στη βρετανική βασιλική οικογένεια. Σε εμφάνισή του ο πρίγκιπας Γούλιαμ μετά από την επίμαχη συνέντευξη είχε πει: «Δεν είμαστε μία ρατσιστική οικογένεια».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ HARRY AND MEGHAN, , , , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ