Βασιλική Οικογένεια Βελγίου: Άνοιξαν τις πύλες του Παλατιού για μια χριστουγεννιάτικη δεξίωση

Τα Χριστούγεννα στη βελγική βασιλική οικογένεια μυρίζουν παράδοση, κανέλα και έχουν γεύση ψωμιού μπριός. Κάθε χρόνο, ο Βασιλιάς Φίλιππος και η Ματθίλδη καταφέρνουν να συγκεντρώσουν τα τέσσερα παιδιά τους, τους πρίγκιπες Ελισάβετ, Γαβριήλ, Εμμανουήλ και Ελονώρα, σε μια εντυπωσιακή χριστουγεννιάτικη συναυλία που πραγματοποιείται στο Βασιλικό Παλάτι των Βρυξελλών, όπου οι αγορές, τα παγοδρόμια , τα γιορτινά φωτάκια, τα μεγάλα έλατα, καθώς και τα παραδοσιακά πιάτα πλημμυρίζουν τους δρόμους.

Τα Χριστούγεννα ξεκινούν στο Βέλγιο με το μεγάλο φωτισμένο χριστουγεννιάτικο δέντρο μπροστά από το Παλάτι. Ένα φυσικό έλατο με σημαντικό ύψος (μπορεί να φτάσει τα 20 μέτρα) και μεγάλο άνοιγμα κλαδιών.Το υπέροχο δέντρο φωτίζεται κάθε βράδυ με χιλιάδες μικρά φώτα.

Το σήμα εκκίνησης για τις εορταστικές εκδηλώσεις περιλαμβάνει επίσης τη δημοσίευση ενός νέου οικογενειακού πορτρέτου, μέσω του οποίου, χρόνο με το χρόνο βλέπουμε την εξέλιξη της οικογένειας, ιδιαίτερα εκείνης των νεότερων. 

Αυτή του 2023, στην οποία εμφανίζονται πολύ χαμογελαστοί και αγκαλιασμένοι με στενή και ανεπίσημη στάση, είναι η δέκατη πόζα αυτού του τύπου από τότε που ο Φίλιππος (Λεοπόλδος Λουδοβίκος Μαρία) ανέβηκε στο θρόνο και το Παλάτι.

Το εντυπωσιακό Χριστουγεννιάτικο βίντεο στο επιβλητικό σαλόνι τους

Το Παλάτι της Βασιλικής Οικογένειας του Βελγίου άνοιξε τις πόρτες του σε 112 καλεσμένους, 13 κοινωνικούς φορείς, 23 τραγουδιστές και για μια χριστουγεννιάτικη δεξίωση.

Με αφορμή τους εορτασμούς του τέλους του έτους, ο βασιλιάς και η βασίλισσα θέλησαν να ευχαριστήσουν ορισμένους κοινωνικούς φορείς με τους οποίους έχουν έρθει σε επαφή τα τελευταία χρόνια, προσκαλώντας τους εθελοντές, τους υπαλλήλους τους και τους ανθρώπους που υποστηρίζουν.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΒΕΛΓΙΟΥ, , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ