Η Βασίλισσα διοργάνωσε το Σάββατο ένα tea party για τους ντόπιους στην αίθουσα χορού στο παλάτι της στο Sandringham για την παραμονή της 70ης επετείου της ως μονάρχης.

Η μονάρχης, έκοψε μια ειδική τούρτα που έφερε το λογότυπο του πλατινένιου Ιωβιλαίου και έλαβε μια ανθοδέσμη με λουλούδια, συμπεριλαμβανομένου ενός από τα αγαπημένα της, το κρίνο της κοιλάδας, καθώς και άλλα που αποτελούσαν μέρος της ανθοδέσμης της Στέψης της το 1953.

Την ψυχαγωγία ανέλαβε η μπάντα Hunstanton Concert, που έπαιξε το “Congratulations” για την Αυτή Μεγαλειότητα καθώς εκείνη αναχωρούσε από την εκδήλωση.

Η Βασίλισσα, η οποία στις 6 Φεβρουαρίου θα συμπληρώσει συνολικά επτά δεκαετίες στον θρόνο, συναντήθηκε με άλλα μέλη του Sandringham Women’s Institute και συνταξιούχους που ζουν στο κτήμα της στο Norfolk και τις οικογένειές τους.

Στο πάρτι συμμετείχαν επίσης προσωπικό και εθελοντές από τις τοπικές φιλανθρωπικές οργανώσεις Little Discoverers, το οποίο παρέχει πρώιμη εκπαίδευση σε παιδιά προσχολικής ηλικίας με κινητικές δυσκολίες και καθυστερημένη ανάπτυξη, και το West Norfolk Befriending, το οποίο ασχολείται με απομονωμένους ηλικιωμένους με εκπαιδευμένους Befrienders που τους επισκέπτονται τακτικά.

Η Βασίλισσα περνά παραδοσιακά την επέτειο της άνοδό της στον θρόνο ιδιωτικά στο Sandringham, το μέρος όπου πέθανε ο αγαπημένος της πατέρας, King George VI, τα ξημερώματα της 6ης Φεβρουαρίου 1952. Αλλά είναι κατανοητό ότι η Βασίλισσα θα ήθελε να γιορτάσει την περίσταση συμβολικά, καθώς αύριο γίνεται η πρώτη Βρετανίδα μονάρχης στην ιστορία που βασίλευσε για 70 χρόνια.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΕΛΙΣΑΒΕΤ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ