Κάθε της εμφάνιση συζητιέται, καθώς έχει καταφέρει εδώ και δεκαετίες να θεωρείται κομψή με ανυπέρβλητη αισθητική. Η βασίλισσα Άννα Μαρία δεν σταματά να παραδίδει μαθήματα ευγένειας και στυλ με τα φώτα να στρέφονται πάνω της.

Με μία ματιά στα looks της, εύκολα καταλαβαίνει κάποιος τη μεγάλη αδυναμία που έχει στα ελληνικά brands και τους Έλληνες σχεδιαστές. Στην πρόσφατη έξοδό της σε εκδήλωση στο θέατρο Παλλάς, για την προβολή του ντοκιμαντέρ «150 Χρόνια Μεγάλη Βρετανία: Η ιστορία μέσα στην Ιστορία», το απέδειξε κερδίζοντας τις εντυπώσεις.

Η βασίλισσα Άννα Μαρία φόρεσε coat dress Celia Kritharioti, σε μπλε απόχρωση, το οποίο απογείωσε με υπέροχα κοσμήματα. Λάτρης των κοσμημάτων, προτίμησε ένα κολιέ με μαργαριτάρια και μία θεϊκή καρφίτσα.

βασίλισσα Άννα Μαρία
Η Άννα Μαρία με τον γιο της Νικόλαο

Η σύζυγος του αποθανόντος βασιλιά Κωνσταντίνου συνοδευόταν από τον πρίγκιπα Νικόλαο. Μητέρα και γιος ενώνονται από μία βαθιά αγάπη, που αποτυπώνεται σε κάθε κοινή έξοδο, ενώ σημαντικό ρόλο για την υπέροχη σχέση τους παίζει το γεγονός ότι πλέον και οι δύο κατοικούν στην Αθήνα το μεγαλύτερο διάστημα της ζωής τους.

βασίλισσα Άννα Μαρία
Ο Νικόλαος με τη μητέρα του με άψογο στυλ

Στην πρόσφατη κοινή τους φωτογραφία, η βασίλισσα Άννα Μαρία φαίνεται να καμαρώνει στο πλευρό του γιου της με το βλέμμα της να μαρτυρά πολλά.

Φωτογραφίες: Panoulis

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΑΝΝΑ ΜΑΡΙΑ, , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ