Ο ανθρωπιστικός οργανισμός Lifeline Hellas διοργάνωσε για 8η χρονιά το φιλανθρωπικό γεύμα με τίτλο «Μητέρα, Γυναίκα, Εργαζόμενη», αφιερωμένο στην Ημέρα της Μητέρας, υπό την αιγίδα και την παρουσία της ΑΒΥ Πριγκίπισσας Αικατερίνης στον υπέροχο χώρο του Moorings. H βασίλισσα Άννα Μαρία, γνωστή για το φιλανθρωπικό της έργο, έδωσε το παρών μονοπωλώντας το ενδιαφέρον.

Η σύζυγος του αείμνηστου βασιλιά Κωνσταντίνου κέρδισε τις εντυπώσεις με το look της, αποδεικνύοντας ότι η αισθητική είναι συνώνυμο του ονόματός της.

Η ίδια επέλεξε ένα shirt dress σε midi μήκος και στην απόχρωση του καφέ. Το συγκεκριμένο χρώμα είναι Νο1 στα trends της φετινής άνοιξης, ενώ ταιριάζει μοναδικά στις γυναίκες με ξανθά μαλλιά όπως η βασίλισσα Άννα Μαρία.

βασίλισσα Άννα Μαρία
Η νέα Πρόεδρος του Lifeline Hellas Νάσια Παπαμανώλη, η Πριγκίπισσα Αικατερίνη, η βασίλισσα Άννα Μαρία, η Αντιπρόεδρος Δρ. Φώφη Καμποσιώρα

Η Άννα Μαρία ετοιμάζεται να υποδεχτεί όλα τα μέλη της ελληνικής βασιλικής οικογένειας για το καλοκαίρι, ενώ σίγουρα θα περάσουν χρόνο στο αγαπημένο τους νησί… τις Σπέτσες.

βασίλισσα Άννα Μαρία

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΑΝΝΑ ΜΑΡΙΑ, , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ