Βασίλισσα Άννα Μαρία: Βρίσκεται στην Κοπεγχάγη για έναν ιδιαίτερο λόγο

Η βασίλισσα Άννα Μαρία, μετά την απώλεια του συζύγου της βασιλιά Κωνσταντίνου ζει κυρίως στην Ελλάδα. 

Παρόλα αυτά, φροντίζει να ταξιδεύει συχνά για να επισκέπτεται αγαπημένα της πρόσωπα. Δεν θα μπορούσε να λείψει από τα γενέθλια της αδερφής της, Πριγκίπισσας Βενεδίκτης της Δανίας

Στον επίσημο λογαριασμό του Δανέζικου Παλατιού δημοσιεύτηκε χθες μια υπέροχη φωτογραφία, ένα σπάνιο στιγμιότυπο με τις τρεις αδερφές, χαμογελαστές και ευτυχισμένες που είναι μαζί. Η Άννα Μαρία, η Βενεδίκτη και η η βασίλισσα Μαργκρέτε ενώθηκαν για να γιορτάσουν τα 80ά γενέθλια της δεύτερης.

Σήμερα το Παλάτι της Δανίας μοιράστηκε ακόμη μια φωτογραφία με τις 3 αδερφές, περιτριγυρισμένες όμως από το βασιλικό ζεύγος της Δανίας, τον βασιλιά Φρειδερίκο και την βασίλισσα Μαίρη και μέλη της Βασιλικής Οικογένειας της Δανίας.

Βασίλισσα Άννα Μαρία: Βρίσκεται στην Κοπεγχάγη για έναν ιδιαίτερο λόγο
Πηγή: instagram/detdanskekongehus

Στη λεζάντα της φωτογραφίας που δημοσίευσε το Παλάτι της Δανίας, αναφέρεται: «Το Βασιλικό Ζεύγος προσκάλεσε σήμερα την Αυτού Μεγαλειοτάτη Πριγκίπισσα Βενεδίκτη και την οικογένειά της σε γεύμα γενεθλίων στο Παλάτι Frederik VIII στο Amalienborg.

Η Πριγκίπισσα Βενεδίκτη έκλεισε τα 80 της χρόνια χθες και γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Παλάτι Frederik VIII. Το παλάτι είναι σήμερα η κατοικία των Μεγαλειοτάτων Βασιλιά και Βασίλισσας.»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΑΝΝΑ ΜΑΡΙΑ, , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ