Η Βασίλισσα Ελισάβετ συναντήθηκε με τον Αμερικανό Πρόεδρο Τζο Μπάιντεν, στο πλαίσιο του Συνεδρίου G7, μια συνάντηση που έλαβε χώρα στο Κάστρο Windsor.

Για τη συνάντηση αυτή, η Μονάρχης επέλεξε ένα ροζ φόρεμα με λουλούδια, το οποίο συνδύασε με ροζ καπέλο και λευκά γάντια. Ακόμη, επέλεξε μια ιδιαίτερη καρφίτσα και το αγαπημένο της μαργαριταρένιο κολιέ.

Φορώντας την καρφίτσα “Jardine Star Brooch”

Η Βασίλισσα, όμως, επέλεξε την καρφίστα “Jardine Star Brooch”, που αποτελεί το αγαπημένο της αξεσουάρ, το οποίο έχει φορέσει αρκετές φορές στο παρελθόν, συμπεριλαμβανομένων των χριστουγεννιάτικων ομιλιών της, και αυτό έχει τη σημασία του. Η καρφίτσα έχει, λοιπόν, τη σημασία της στη συγκεκριμένη συνάντηση με τον Τζο Μπάιντεν, καθώς συμβολίζει ένα “νεύμα” στο αμερικανικό έμβλημα με τα αστέρια.

Ο Τζο Μπάιντεν είναι ο 13ος Πρόεδρος των ΗΠΑ που συνάντησε τη Βασίλισσα Ελισάβετ, η οποία έχει βρεθεί με όλους τους προκατόχους του εκτός από τον Lyndon B Johnson. «Δεν νομίζω ότι θα προσβληθεί αλλά μου θύμισε τη μητέρα μου, το βλέμμα της και η γενναιοδωρία της. Είχαμε μια μακρά συζήτηση και πολύ γενναιόδωρη», ανέφερε ο Αμερικανός Πρόεδρος.

Η Βασίλισσα με τον Τζο Μπάιντεν και την Πρώτη Κυρία της Αμερικής Τζίλι Μπάιντεν

Nα αναφέρουμε ότι κατά τη συνάντησή τους αξιωματούχος της βασιλικής φρουράς έκανε βασιλικό χαιρετισμό στον Πρόεδρο και ηχούσε ο εθνικός ύμνος της Αμερικής. Στη συνέχεια, ο Μπάιντεν συνόδευσε τον αξιωματούχο της φρουράς της τιμής, Ταγματάρχη Τζέιμς Τέιλορ και τον Στρατηγό Κρίστοφερ Γκίκα, προτού επιστρέψει στη Βασίλισσα και την Πρώτη Κυρία της Αμερικής Τζίλι Μπάιντεν.

H Βασίλισσα Ελισάβετ κατά τη συνάντησή της με τον Αμερικανό Πρόεδρο

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΕΛΙΣΑΒΕΤ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ