Η Βασίλισσα Ελισάβετ, ξεκίνησε τις καλοκαιρινές της διακοπές στο Balmoral στα τέλη Ιουλίου, ενώ στις 2 Αυγούστου οι πύλες του κάστρου έκλεισαν για το κοινό.

Το κάστρο Balmoral, που αποτελεί την εξοχική κατοικία της Βασίλισσας Ελισάβετ. (Getty Images/Ideal Image)

Μέσω του επίσημου λογαριασμού του Παλατιού στο Instagram δόθηκε σχετική ενημέρωση που έλεγε: “Το κάστρο και η αυλή του Balmoral θα παραμείνουν κλειστά για το κοινό μέχρι και τον Απρίλιο του 2022. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε κάθε έναν επισκέπτη που μας τίμησε με την παρουσία, του κατα τη διάρκεια του έτους 2021 και ευχόμαστε να είχατε μια αξιομνημόνευτη εμπειρία.

Παρά τις δυσκολίες και τους περιορισμούς λόγω της πανδημίας, ήταν χαρά μας να σας έχουμε κοντά μας, εδώ στο Balmoral. H καφετέρια και το κατάστημα του κάστρου θα παραμείνουν ανοιχτά και για 7 ημέρες την εβδομάδα, απο τις 10 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα. Παρακαλούμε συνεχίστε να μας ακολουθείτε και να μαθαίνετε τις ενημερώσεις μας απο τα επίσημα κανάλια στα κοινονικά δίκτυα. Ελπίζουμε να σας δούμε και παλι όλους το 2022 για την μεγάλη Βασιλική γιορτή!

Η Βασίλισσα Ελισάβετ θα περάσει το καλοκαίρι για πρώτη φορά μόνη της, καθώς ο αγαπημένος της σύζυγος Πρίγκιπας Φίλιππος, έφυγε απο τη ζωή τον περασμένο Απρίλιο. Παρόλα αυτά, η ίδια αναμένεται να έχει αρκετούς επισκέπτες τους ερχόμενους μήνες, στην ιδιωτική κατοικία της στη Σκωτία. Όπως αναφέρθηκε απο σχετικές πηγές, ο Boris Johnson, με την γυναίκα του και τον γιο του πρόκειται να επισκεφθούν τη Βασίλισσα και να φιλοξενηθούν απο την ίδια για ένα Σαββατοκύριακο.

O Δούκας και η Δούκισσα του Cambridge με τα παιδιά τους, επίσης συνηθίζουν να επισκέπτονται την Βασίλισσα κατά τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Getty Images/Ideal Image

Κατα τη διάρκεια της παραμονής της Βασίλισσας στο κάστρο, είναι σύνηθες να απολαμβάνει ιδιωτικότητα και ηρεμία αλλά και να ασχολείται με τα αγαπημένα της χόμπι, όπως η ιππασία και το περπάτημα – ενώ η ιδιαίτερα μεγάλη έκταση της αυλής του κάστρου, δεν θα της επιτρέψει να βαρεθεί.

Η Βασίλισσα Ελισάβετ με ένα από τα άλογά της στο κάστρο Balmoral. (Getty Images/Ideal Image)

Το επόμενο έτος θα είναι ιδιαίτερα σημαντικό για την Βασίλισσα Ελισάβετ, καθώς θα σηματοδοτήσει την πλατινένια της επέτειο, η οποία σίγουρα θα στευθεί απο πολλά events και εορτασμούς, που θα πάρουν μέρος σε κάθε μια απο τις κατοικίες της στο Ηνωμένο Βασίλειο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ