Η Βασίλισσα Ελισάβετ έκανε μια «γενναιόδωρη» δωρεά στην Επιτροπή Έκτακτης Ανάγκης για Καταστροφές ενόψει της συνεχιζόμενης σύγκρουσης στην Ουκρανία.

Μέσω του Twitter, η οργάνωση, την ευχαρίστησε γράφοντας: «Πολλές ευχαριστίες στην Αυτού Μεγαλειότητα, τη Βασίλισσα, για τη συνέχιση της υποστήριξης της Επιτροπής Έκτακτης Ανάγκης για Καταστροφές και για τη γενναιόδωρη δωρεά στην Ανθρωπιστική Έκκληση DEC Ukraine».

Βασίλισσα Ελισάβετ
Οι ακόλουθοί τους ευχαρίστησαν επίσης τη Βασίλισσα για την προσφορά της, με αρκετούς να κάνουν λόγο για «υπέροχα νέα».

Τα μέλη της βασιλικής οικογένειας μετά την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία, την περασμένη εβδομάδα, δεν αποστασιοποιήθηκαν, με τον Πρίγκιπα Κάρολο και τη Δούκισσα της Κορνουάλης να επισκέπτονται τον ουκρανικό καθολικό καθεδρικό ναό στο Λονδίνο την Τετάρτη. Ο Πρίγκιπας, μάλιστα, μίλησε σε προσκεκλημένους από την ουκρανική κοινότητα στο Ηνωμένο Βασίλειο.

«Πρέπει να πω ότι η σύζυγός μου και εγώ συγκινηθήκαμε βαθιά από όλα όσα ακούσαμε σήμερα κατά την επίσκεψή μας και πάνω απ’ όλα από την εξαιρετική γενναιότητα, τη γενναιοδωρία και το σθένος της ουκρανικής κοινότητας απέναντι σε μια τέτοια πραγματικά τρομερή επιθετικότητα», ανέφερε.

Ο Κάρολος θεωρείται ότι προσέγγισε την ουκρανική κοινότητα προσφέροντας την υποστήριξή του και έφερε εκπροσώπους από πέντε ανθρωπιστικές οργανώσεις με τις οποίες συνδέεται για να προσφέρουν πρακτική υποστήριξη.

Το βασιλικό ζεύγος μοιράστηκε ένα προσωπικό tweet για την υποστήριξη της Ουκρανίας το Σάββατο, γράφοντας: «Τον Οκτώβριο του 2020 είχαμε το προνόμιο να συναντήσουμε τον Πρόεδρο Ζελένσκι και την Πρώτη Κυρία για να μάθουμε την ελπίδα και την αισιοδοξία τους για το μέλλον της Ουκρανίας. Σήμερα στεκόμαστε με τον Πρόεδρο και την Πρώτη Κυρία και τον λαό της Ουκρανίας».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΕΛΙΣΑΒΕΤ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ