Η βασίλισσα Ελισάβετ είναι κάπως αυστηρή σε ό,τι έχει να κάνει με τα γεύματά της. Οι βασιλικοί σεφ της προσφέρουν ένα μενού για πρωινό, μεσημεριανό, απογευματινό τσάι και δείπνο ώστε να διαλέξει τι θα πάρει.

Στο τελευταίο του βίντεο στο YouTube, ο πρώην σεφ της 96χρονης βασίλισσας, Darren McGraddy, αποκάλυψε τη μία και μοναδική φορά που την “εκνεύρισε πολύ” και ο λόγος θα σε εκπλήξει. Μάλιστα ο ίδιος ήταν και προσωπικός σεφ της αείμνηστης πριγκίπισσας Diana.

Ο Daren ανέφερε στο βίντεο: «Η μονάρχης επικοινωνεί με τους σεφ της μέσω ενός κόκκινου δερματόδετου τετραδίου που ονομάζεται Menu Royale», εξηγώντας ότι το προσωπικό της κουζίνας συνήθως χρειάζεται τρεις ημέρες για να ετοιμάσει ένα μενού για τη βασίλισσα Ελισάβετ αφού πρώτα συγκεντρώσει τα υλικά.

Αν ο σεφ θέλει να ετοιμάσει κάποιο φαγητό το οποίο η βασίλισσα δεν έχει ξαναδοκιμάσει, πρέπει πρώτα να το στέλνει στο Menu Royale για να πάρει την έγκρισή της.

Getty Images/Ideal Image

O McGraddy θυμήθηκε τη φορά που ξέχασε να δώσει μια συνταγή για τη βασίλισσα όταν πρότεινε ένα νέο επιδόρπιο στο μενού.

Ήθελε να ετοιμάσει ένα παραδοσιακό γλυκό από την Σκανδιναβία, το Tilslørte bondepiker, το οποίο περιλαμβάνει crumble κανέλας με φρούτα και φρέσκια κρέμα και είναι ιδανικό για την καλοκαιρινή εποχή.

Η μετάφραση του γλυκού στα Αγγλικά είναι “Veiled Farmer’s Daughters” και έτσι ο Darren το έγραψε στο Royale Menu για να το καταλάβει η βασίλισσα Ελισάβετ.

Μπερδεμένη από την πρότασή του, η βασίλισσα έστειλε πίσω ένα σημείωμα στο οποίο έγραφε στον σεφ: “Τι ή ποιες είναι oι The Veiled Farmer’s Daughters (κόρες του καλυμμένου αγρότη);”

Ευτυχώς, ο βασιλικός σεφ είχε μια δεύτερη ευκαιρία να δώσει τη συνταγή για το επιδόρπιο – και σύντομα έγινε αγαπημένο της Ελισάβετ.

“Μετά από αυτό, η βασίλισσα Ελισάβετ έτρωγε φράουλες τρεις από τις τέσσερις νύχτες την εβδομάδα που εργαζόμουν” αποκάλυψε ο ίδιος.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ